Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

ZORG & ICT | Winvision standbouw

Quote

Quote

“Als vaste standbouwer weet KOPexpo ons ieder jaar weer te verrassen met hun creatieve ontwerp. Het onderling contact verloopt altijd goed en ze komen hun beloftes na. Het is heel fijn dat we ons tijdens een grote beurs geen zorgen hoeven te maken over de stand. We kunnen ons hierdoor volledig focussen op alle andere zaken die we moeten regelen.”

Sandra Broere - Marketing Executive

De vraag

De vraag

De beursdoelstelling van Winvision is het werven van nieuwe klanten en relatiebeheer dankzij een actief uitnodigingsbeleid en een open en toegankelijke beursstand. Wincare moest duidelijk onder de aandacht worden gebracht van het publiek. Er is een duidelijke voorkeur aangegeven voor een strakke, maar gezellige stand die zeer toegankelijk is.

Het resultaat

Het resultaat

Een opvallende stand was het zeker. Doordat deze op een driehoekige positie stond moest er op een slimme manier gebruik worden gemaakt van de ruimte. Dat is gelukt. De gekleurde hanglampen werden voorzien van informatie over Wincare en op de vloer stonden een drietal verrijdbare workstations. Voor de geïnteresseerden was er voldoende ruimte om even te gaan zitten en verder te praten.

Lees meer over standbouw


bekijk meer foto's

Over Winvision

Over Winvision

Winvision is een IT organisatie die o.a. opereert binnen de zorg en het onderwijs. Winvision werkt samen met haar klanten aan het behalen van de klant doelstellingen voor een optimaal bedrijfsresultaat op de lange termijn.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: