Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Impulse Info Systems | Zorg&ICT

Quote

Quote

“Ervaringen uit het verleden leren ons dat geen enkele standbouwer hetzelfde is. Wel waren we het unaniem eens over de verademing om met KOPexpo samen te werken. Afspraken worden nagekomen, er wordt creatief meegedacht van input tot uitvoer en er zijn korte lijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden. Voor ons maakte vooral de persoonlijke benadering de samenwerking erg prettig. KOPexpo heeft al onze wensen weten te vertalen in een mooie, onderscheidende en functionele stand die past bij ons bedrijf.”

Ellen Haverkort - Vormgever

 

De vraag

De vraag

Impulse Info Systems wil laten zien wat de voordelen zijn van hun producten die ze aanbieden in de gehandicapten zorg, revalidatie, jeugdzorg & de GGZ. Dat is onder andere tijdbesparing, een duidelijk proces en een goed product. De stand mag warm zijn en uitstralen dat Impulse wil ontzorgen. Het is belangrijk dat de vier markten waarin Impulse werkt goed benoemd worden.

Het resultaat

Het resultaat

Een ruim ogende stand met zitplekken waar bezoekers in gesprek kunnen gaan met de stand bemanning. Met verschillende Tv-schermen wordt duidelijk gemaakt wat Impulse doet en dat ze samen met nog enkele andere merken onder 1 paraplu vallen. Door de houten balken krijgt ze stand meer diepte. De hangende lampen maken het geheel af.

Lees meer over standbouw

Over Impulse Info Systems

Over Impulse Info Systems

Impulse Info Systems is aanbieder van de zorgapplicatie USER®. Deze software leveren zij aan zorginstanties als jeugdzorg, psychiatrie, GGZ, TBS en verslavingszorg. Vooral met die laatste groep is een zeer nauwe samenwerking waar Impuls Info Systems marktleider is. De organisatie telt ruim 90 medewerkers. Allen met dezelfde no-nonsense instelling en met het doel de organisatie op de beste manier te representeren.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie.

 

neem contact op
Deel: