Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

WasteTech | Bollegraaf

Quote

Quote

''Wij waren op zoek naar een standbouwer die ontzorgt, meedenkt en vooral creatief is. En dat heeft KOPexpo absoluut bewezen! Tijdens het hele traject van standontwerp tot daadwerkelijke oplevering van de stand heeft KOPexpo de zorg uit handen genomen met als resultaat een fantastische beursstand waar door iedereen over gesproken werd. Kortom, een standbouwer die wij van harte aanbevelen!'' 

Mariska Kremer - PR & Marketing

 

De vraag

De vraag

Voor optimale presentatie van de nieuwe huisstijl zocht Bollegraaf naar een onderscheidende stand met een internationaal allure. De basis moest een lichte en open uitstraling hebben. Erg belangrijk was dat de stand zo werd ingericht dat alle technische aspecten maximaal tot hun recht zouden komen.

Het resultaat

Het resultaat

Een opvallende stand waarin de nieuwe huisstijl van Bollegraaf maximaal naar voren wordt gebracht. Door slim gebruik te maken van kleuren en design is een open en frisse uitstraling gecreëerd. Daarnaast is de stand zó ingericht dat de technische aspecten van de producten optimaal worden benadrukt en toegelicht.

Meer over standbouw


bekijk meer foto's

Over Bollegraaf

Over Bollegraaf

Door haar kennis, ervaring en kwaliteit is Bollegraaf Recycling Machinery een begrip in de wereld van de recyclingindustrie. De afgelopen 55 jaar heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onder andere balenpersen, sorteersystemen, shredders en transportbanden voor de verwerking van bijna alle soorten afval. Bollegraaf heeft meer dan 3500 recyclingsystemen geïnstalleerd door heel Europa, Zuid-Amerika, de VS en Mexico. Hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan een duurzamere wereld.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: