Versturen...

Neem contact op

x

Mimaki

Quote

Quote

KOPexpo_Beursstand_Mimaki

 

Marjan van Zalen - Event Co-ordinator

"KOPexpo bleek snel en efficiënt te acteren tijdens de pitch. Het resultaat stak dan ook met KOP en schouders boven de anderen uit. Internationaal bouwen vraagt om kennis en expertise. Er moet met meer zaken rekening worden gehouden dan taal alleen; vergunningen, transport en regelgeving zijn daar een paar belangrijke voorbeelden van. Het is niet eenvoudig en geeft de nodige zorgen. Door samen te werken met KOPexpo was het voor ons alsof we thuiskwamen!"

Over Mimaki

Over Mimaki

Mimaki is producent van grootformaat printers en snijmachines. Opgericht in Japan, waar productie en ontwikkeling vandaag de dag nog steeds plaatsvinden. In 2014 is er een duidelijke scheiding gemaakt tussen Mimaki & Mimaki Europe. Die laatste heeft zich meer op de emotie van de klant gericht. En met succes. De sfeer binnen het bedrijf laat zich het beste vertalen als een grote familie. Stuk voor stuk mensen die hun beste beentje voor willen zetten en dat zie je terug.

De vraag

De vraag

Mimaki neemt deel aan diverse nationale en internationale beurzen waarvoor men op zoek was naar een modulaire stand. Naast ruimte op de stand voor hun imposante machines waren hergebruik van materiaal, een riante hospitality ruimte en maximale branding van het merk de uitganspunten voor dit concept. Ze willen genoeg ruimte voor product presentatie en informatie. Het doel van de beurs is helder: het werven van nieuwe leads en opdrachten. 

Het resultaat

Het resultaat

Een knalrode, verlichte bovenverdieping en enorme full color visuals. De stand van Mimaki viel overduidelijk op in de menigte. Geen wonder dat het een drukbezochte beurs was. Beneden stond een groot deel van de machines opgesteld. Boven was een ruimte om te ontmoeten en bij te praten. Een geslaagd project en inmiddels zijn er al veel projecten gevolgd!

Deel: