Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Viscom | Mimaki

Quote

Quote

"KOPexpo bleek snel en efficiënt te acteren tijdens de pitch. Het ontwerp stak dan ook met KOP en schouders boven de andere partijen uit. Internationaal bouwen vraagt om kennis en expertise. Er moet met meer zaken rekening worden gehouden dan taal alleen; vergunningen, transport en regelgeving zijn daar een paar belangrijke voorbeelden van. Dit is niet eenvoudig en geeft de nodige zorgen. Door samen te werken met KOPexpo was het voor ons alsof we thuiskwamen!"

Marjan van Zalen - Event/Trade Coördinator

De vraag

De vraag

Mimaki neemt deel aan diverse nationale en internationale beurzen waarvoor ze op zoek waren naar een modulaire stand. Naast ruimte op de stand voor hun imposante machines waren hergebruik van materiaal, een riante hospitality ruimte en maximale branding van het merk de uitganspunten voor dit concept. Erg belangrijk was dat de stand genoeg ruimte biedt voor productpresentatie en informatie. Met haar beursstrategie doelt Mimaki op het werven van nieuwe leads en opdrachten.   
Zo gaan we te werk

Het resultaat

Het resultaat

Een knalrode, verlichte verdiepingsstand met enorme full color visuals. De stand van Mimaki viel overduidelijk op in de menigte. Dit was ook terug te zien aan het grote aantal bezoekers tijdens de beurs. Beneden stond een groot deel van de machines opgesteld. Boven was een ruimte om te ontmoeten en bij te praten. Een geslaagd project en inmiddels zijn er al veel projecten gevolgd. Waaronder dit project met een recordaantal aan bezoekers.

Verdiepingsstand door KOP


bekijk meer foto's

Over Mimaki

Over Mimaki

Mimaki is fabrikant van grootformaat inkjetprinters en snijmachines voor de sign & graphic, textiel & kleding en de industriële markt. Het bedrijf is opgericht in Japan, waar productie en ontwikkeling vandaag de dag nog steeds plaatsvinden. Vanuit het Europees hoofdkantoor in Amsterdam bedienen ze de hele EMEA regio. De sfeer binnen het bedrijf laat zich het beste vertalen als één grote familie. Stuk voor stuk mensen die hun beste beentje voor willen zetten. Dit zie je terug in alles wat zij ondernemen. 

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: