Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw INTEX | Spoga+Gafa Keulen 2019

Quote

Quote

“KOPexpo is een fijn bedrijf met een top team. De jonge, enthousiaste en vriendelijke medewerkers zijn altijd bereid om mee te denken en met passende oplossingen te komen. Wij krijgen in aanloop naar de beurs altijd vele aanbiedingen van andere standbouwers, maar KOPexpo springt overal met KOP en schouders bovenuit. Dat wij niet de enige zijn die het resultaat kunnen waarderen, blijkt wel uit de reacties en complimenten die we tijdens een beurs krijgen over wie toch die mooie stand heeft gebouwd!”

Marcel Husen - Sales Manager

De vraag

De vraag

Voor Spoga+Gafa zocht INTEX naar meer merkbeleving in hun stand. Met hun ‘floaties’, oftewel de opblaasbare flamingo’s en ijsjes, zocht INTEX naar een ‘beach vibe’ die ze uit wilden stralen tijdens de Spoga+Gafa in Keulen. Denk aan het strand, hout en veel kleurgebruik.

Het resultaat

Het resultaat

Wanneer je de stand oploopt omarmt een gevoel van vrolijkheid je. Door het felle kleurgebruik en de opblaasartikelen die zijn opgehangen, krijg je direct weer zin in de zomer. De vloer is als het zand onder je voeten en er zijn verschillende hoeken gecreëerd waar INTEX hun assortiment op passende wijze kon presenteren. Daarnaast is er genoeg ruimte om de zwembaden en grote opblaasbedden te laten zien aan het publiek.


bekijk meer foto's

Over Intex

Over Intex

Intex is producent en leverancier van vinyl producten voor binnen en buiten huis. Ze maken zwembaden, luchtmatrassen, opblaasartikelen, sportartikelen en onderwatersportartikelen. Vrijwel elk huishouden is wel in het bezit van een Intex product. De productie vindt plaats in eigen fabrieken in de zuidelijke provincies van China.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: