Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

SIAL | Storteboom

Quote

Quote

“Flexibel, creatief, prettig in de omgang en daadkrachtig zijn de eerste gedachten die in mij opkomen als ik aan KOPexpo moet beschrijven. Sinds 2010 verzorgt KOPexpo  onze beurs presentatie naar volle tevredenheid. De communicatie is prettig, informeel en direct. De ontwerpen zijn fris, modern en praktisch. Wij hebben het gevoel dat KOPexpo aan een half woord genoeg heeft.”

Pia Sipkema - Executive Support

 

Over Storteboom

Over Storteboom

Het innovatieve Storteboom levert hoogwaardige kipproducten door heel Europa. Dit doen zij vanuit zes geavanceerde productielocaties in Nederland en Polen. Door continu te innoveren en te investeren in kennis en techniek, staan zij garant voor productie- en verwerkingsprocessen die voldoen aan de hoogste normen en vereisten. Zij hechten veel waarde aan betrouwbaar partnerschap en duurzame samenwerking. Net als KOPexpo.

De vraag

De vraag

Van systeem naar houtbouw. Storteboom zocht begin 2010 een standbouwer die kon voldoen aan hun wensen. Die wens betrof vooral een modernere uitstraling en een concept dat jaarlijks op zowel de SIAL als de Anuga geplaatst kon worden waarbij flexibiliteit voor verschillende standplekken niet uit het oog verloren mocht worden. 

Het resultaat

Het resultaat

De stand is ruimtelijk en overzichtelijk. Strak en fris door het blauw en wit. Vrijwel de gehele stand wordt gedomineerd door de bar en verschillende zitplekken. Achterin staan een aantal vitrines opgesteld waar de producten in worden gepresenteerd. Deze stand wordt inmiddels 7 jaar gebruikt en met kleine aanpassingen blijft het een frisse, zeer praktische stand.


bekijk meer foto's
Deel: