Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

SEA Food | Klaas Puul

Quote

Quote

"KOPexpo steekt er als standbouwer met KOP en schouders bovenuit! De indeling, gebruikte materialen en kleurencombinatie kwamen perfect uit. De opgang met een fraaie trap zorgde voor een mooi uitzicht over de beurshal en voldoende privacy voor onze gasten. Tijdens de pitch viel KOPexpo op door haar zorgvuldige en uitgebreide diagnose van de behoeftes. Vlak voor en tijdens de beurs werden kleine meerwerkopties direct tot onze volle tevredenheid uitgevoerd, het contact met de projectleider ter plaatse verliep dan ook heel soepel. KOPexpo, hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Volgend jaar doen we weer een beroep op jullie!"

Cees Molenaar - Marketing Manager

 

De vraag

De vraag

Klaas Puul wil tijdens de Seafood Expo Global laten zien dat ze de ambitie hebben om de Europese Catagory leader te worden in seafood. Met een traditionele uitstraling in een modern jasje, want de stand mag bijzonder zijn. Tijdens de beurs willen ze in contact komen met bestaande klanten, maar is het ook belangrijk om de leveranciers en potentiële klanten te benaderen.

Zo gaan wij te werk

Het eindresultaat

Het eindresultaat

Een bijzondere kopstand die je de meeneemt naar de oceaan. Door de houten planken en de verhoging in de stand lijkt het of je op een schip stapt, mét verse vis. De hoogte van de stand maakt het goed zichtbaar voor bezoekers en er is genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten. Ook is er voldoende ruimte om in gesprek te gaan met de bezoeker.

Over Klaas Puul

Over Klaas Puul

Klaas Puul is al decennialang een van de meest toonaangevende producenten van verse visproducten in Europa. Van vangst tot levering bij de klant. Dankzij een hoogstaand productiesysteem en authentiek vakmanschap biedt Klaas Puul de hoogtste kwaliteit in fruits-de-mer, rivierkreeft, gerookte zalm én natuurlijk garnalen.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: