Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw VBO Makelaar Provada

Quote

Quote

“Het is een plezier om met KOPexpo te werken. We wilden dit jaar een nieuwe look & feel neerzetten met onze stand op de PROVADA in de Amsterdam RAI. Meer open, hout, huiskamergevoel, een plek waar je zelf zou willen wonen en waar je zaken kunt doen aan de keukentafel. Het ontwerp dat KOPexpo van onze beschrijving heeft gemaakt, was precies wat we voor ogen hadden. Zonder afbreuk te doen aan onze identiteit, hebben ze een indrukwekkende en eigentijdse stand gecreëerd. We hebben alleen maar lovende reacties op onze stand gehad. Kortom, wij zijn blij dat we een samenwerking voor meerdere jaren met KOPexpo zijn aangegaan.”

Angela Visser - Eventmanager

De vraag

De vraag

Als brancheorganisatie voor ruim 1.100 makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten is de vakbeurs ‘Provada’ voor VBO Makelaar een uitgelezen plek om de relaties met hun leden te versterken. De stand moest dan ook een warme, uitnodigende en toegankelijke plek worden om elkaar te ontmoeten en een goed gesprek te hebben.

Het resultaat

Het resultaat

Hartelijk welkom in de huiselijke stand van VBO Makelaar! Een uitnodigende plek om rond te hangen en zaken te bespreken onder het genot van een goede kop koffie. De open hoekstand heeft een gastvrij karakter en nodigt uit om een potje tafelvoetbal te spelen met het standcrew. Met een comfortabele zithoek waar ook presentaties worden gegeven is de stand niet alleen modern, maar ook erg praktisch.

complete beursstands

Over VBO Makelaar

Over VBO Makelaar

Met innovatieve en praktische concepten stelt de vereniging VBO Makelaar haar leden in staat om een duurzame relatie op te bouwen met opdrachtgevers. VBO is een brancheorganisatie met meer dan 1.100 leden, bestaande uit makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten. De VBO-makelaars zijn betrokken makelaars die de huidige lokale markt goed kennen.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: