Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Photokina | Technotape

Quote

Quote

“Na een succesvolle eerste samenwerking was de keuze voor een volgende beurs snel gemaakt. Het bedrijf KOPexpo, de medewerkers, het concept én de persoonlijke aandacht maken het totaalplaatje compleet en onderscheidend. Een goed voorbeeld was het ter beschikking stellen van de beursapp. Een gebruiksvriendelijk en snel middel om bezoekersgegevens te registreren en de follow up vast te leggen. Hierdoor konden we na afloop van de beurs snel anticiperen op gemaakte afspraken en onze beloftes waarmaken. Top!”

Caroline van der Vis - Marketing & Communicatie

 

De vraag

De vraag

Dit servicegerichte bedrijf was op zoek naar een frisse beursstand met veel ruimte om de diversiteit van producten te presenteren. Hun gloednieuwe 3D oven zou dé eyecatcher van de beursstand moeten worden. Daarnaast moest er voldoende opbergruimte en zitgelegenheid zijn. Aangezien hun grootste concurrent niet lang daarvoor om is gevallen wil Technotape van de gelegenheid gebruik maken om zich van hun beste kant te laten zien aan die klanten.

Het resultaat

Het resultaat

Een grote presentatiekast langs het gangpad en een prachtige full color visual aan de wand. De stand van Technotape was niet heel groot, maar viel door het kleurgebruik uitstekend op. In de stand was voldoende ruimte om met bezoekers in gesprek te gaan, waar ook veel gebruik van is gemaakt.


bekijk meer foto's

Over Technotape

Over Technotape

Technotape biedt grenzeloze mogelijkheden op het gebied van o.a. gepersonaliseerde relatiegeschenken en fotocadeaus. De machines die Technotape levert zijn geschikt voor sublimatietechniek, een speciale manier van printen.

Deel: