Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Paperworld | Double A

Quote

Quote

"Dit was voor ons het tweede jaar dat we met KOPexpo samenwerkten om onze stand te bouwen. We kunnen oprecht stellen dat het gehele project wederom een geweldig succes was! De feedback van vorig jaar is vanaf de start van de nieuwe stand meegenomen. Door de nieuwe ideeën en suggesties van KOPexpo resulteerde dit in een hele fraaie stand die er op de beurs echt uitsprong. Dit heeft Double A enorm ondersteund in haar beursdeelname. En de beoogde doelstellingen zijn hierdoor meer dan behaald! Top." 

Marcel Heezen - Marketing Executive

De vraag

De vraag

De stand op Paperworld zou groots worden en moest aansluiten op de filosofie van de organisatie. Uiteraard moest het papier een duidelijke hoofdrol vertolken, maar daarnaast moest er voldoende ruimte zijn voor de verschillende hostessen, de DJ, de barista en natuurlijk hun eigen mensen. Naast praktische eisen als een drietal afgesloten spreekruimtes, voldoende zitruimte en een ruime bar moest het vooral uitnodigend zijn om de stand te bezoeken. Het gebruik van visuals en hun eigen pms kleuren in combinatie met het entertainment zou hiervoor moeten zorgen. 

Het resultaat

Het resultaat

Een strakke stand die je doet denken aan een kantooromgeving. Aan alle praktische eisen is voldaan; een ruime bar, voldoende zitruimte én afgesloten spreekkamers. Over de hele stand wordt gebruik gemaakt van screens om presentaties af te spelen en ook de pakken papier zie je duidelijk terugkomen. Herkenbaar én chique!


bekijk meer foto's

Over Double A paper

Over Double A paper

Double A paper is meer dan alleen kopieerpapier. Het is premium, smart, kosmopolitisch, betrouwbaar, innovatief en professioneel. De hoge kwaliteit en superieure prestaties zijn het gevolg van de bomen die zij gebruiken voor hun papier: de Double A Paper bomen. Deze speciale bomen worden door meer dan 1,5 miljoen boeren geplant in heel Thailand. Dankzij deze bomen gaan er 30 miljoen perfecte vezels in elk vel papier. Dit garandeert de constant hoge dichtheid die nodig is voor de stabiliteit en gladheid. Hét geheim achter perfect jam-vrij kopiëren dus.

Deel: