Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Offhore Energy | Oceanteam

Quote

Quote

"Wij waren aangenaam verrast dat KOPexpo onze visie en wensen zo goed wist te vertalen naar een beursconcept. Dit in combinatie met het respecteren van ons budget gaf de doorslag om met KOPexpo in zee te gaan. En daar hebben we geen spijt van: de fijne en snelle samenwerking, de bereidheid om altijd mee te denken en de behulpzame standbouwers die net dat stapje extra voor je willen doen, maakt ons een erg tevreden klant!"

 

Saskia Tans - Marketing & Sales Manager

De vraag

De vraag

Een beursstand met een moderne, strakke uitstraling en veel visuals. Het doel van Oceanteam's beursdeelnames is grotendeels relatiebeheer. Daarom moest de stand een uitnodigende plek worden om bezoekers te ontvangen en te netwerken. Daarnaast was het belangrijk dat de stand op meerdere manier opgebouwd kon worden voor verschillende beurzen.

Het resultaat

Het resultaat

Een strak vormgegeven stand die door zijn modulaire aard op verschillende manieren kan worden opgezet, en daardoor zowel als tussenstand, kopstand of hoekstand kan fungeren.
bekijk meer foto's

Over Oceanteam

Over Oceanteam

Oceanteam levert hoogwaardige ondersteuning aan offshore contractors over de hele wereld. Dit doen zij door middel van vloot met grote en geavanceerde offshore-schepen (Oceanteam Shipping) en expertise in maritieme apparatuur, kabel logistiek en design engineering (Oceanteam Solutions). Oceanteam richt zich voornamelijk op economisch- en technisch uitdagende projecten voor klanten in de olie- en gas- en hernieuwbare industrie. 

Deel: