Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Honda | Motorbeurs 2016

Quote

Quote

"Een bedrijf als KOPexpo is voor Honda Nederland BV een verademing! Binnen de diverse divisies binnen Honda Nederland BV, levert KOPexpo turn-key diensten op gebied van beursstands, shop-in-shop en interieur. Onze verschillende divisies waarderen hun correcte en prettige wijze van meedenken, communiceren en projectrealisatie. Door slim, out of the box en met groot gevoel voor communicatie/marketing te handelen, zijn wij in staat ons marketingbudget optimaal te benutten. Reden genoeg voor ons om KOPexpo aan te bevelen bij ons Europees hoofdkantoor in London UK."

Chrètien Berger - Manager Motorcycle Division & Power Equipment Benelux

De vraag

De vraag

Honda was duidelijk in hun doelstelling. Zij wilden return on investment. Na teleurstellende ervaringen met het vorige standbouwbedrijf waren zij op zoek naar een ‘echte partner’. Een belangrijke voorwaarde hierbij was de gewenste koop/huur constructie, zodat er in combinatie met een meerjarig contract het optimale uit het gestelde budget zou worden gehaald.

Het resultaat

Het resultaat

Door slim om te gaan met de materialen en bepaalde items opnieuw in te zetten hebben we kunnen besparen op de motorbeurs en de hiswa. De rode draad binnen de verschillende beurzen was ruimte en overzicht. Een mooi en fris contrast met het rood uit hun logo. Voor de motorbeurs hebben we high-tech motor steunen ontwikkeld en om het daadwerkelijke straatbeeld te versterken is het laatste concept voorzien van straatverlichting.


bekijk meer foto's

Over Honda

Over Honda

Honda gelooft in ‘the power of dreams’. Door te dromen word je uitgedaagd aldus grondlegger Soichiro Honda. In 1948 rolde hun eerste motor van de band. In de jaren ’50 vestigde Honda zich in Amerika. Hier storten zij zich volledig op innovatie. Met succes. In de jaren die volgden brengen ze steeds vernieuwende motoren uit en in 1969 zelfs de eerste auto. Deze nieuwe markt smaakt naar meer, want in 1973 komen ze met de eerste buitenboord motor en in 1984 introduceren ze hun eerste grasmaaier.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: