Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Interieur Showroom | Mimaki

Quote

Quote

"Afgelopen jaar hebben we in samenwerking met KOP onze showroom op het hoofdkantoor uitgebreid en helemaal aangepast in onze Mimaki stijl zoals we ook we deze ook gebruiken op onze beurs stands. Onze showroom is erg belangrijk omdat we onze klanten ontvangen voor demo’s voor onze machines en we geven ook de machine traningen voor onze klanten in onze showroom. We zijn erg blij met het eind resultaat van onze nieuwe showroom!"

Marjan van Zalen - Event Co-ordinator

De vraag

De vraag

Naast dat we al enkele jaren de beursdeelnames voor Mimaki verzorgen, rees nu ook de vraag om de huidige showroom om te dopen tot een waar experience center.
Door ook een deel van het magazijn bij de bestaande showroom te betrekken is deze in oppervlakte verdubbeld. Het gehele traject van ontwerp en begeleiding van bouwkundige aanpassingen tot verzorging van het offertetraject en natuurlijk realisatie is door KOP begeleidt.

Het resultaat

Het resultaat

Realisatie binnen het gestelde tijdspad én binnen budget. Met als resultaat drie unieke belevingswerelden, ieder gericht op haar eigen doelgroep; textiel, industrie en signing.
bekijk meer foto's

Over Mimaki

Over Mimaki

Mimaki is producent van grootformaat printers en snijmachines. Opgericht in Japan, waar productie en ontwikkeling vandaag de dag nog steeds plaatsvinden. In 2014 is er een duidelijke scheiding gemaakt tussen Mimaki & Mimaki Europe. Die laatste heeft zich meer op de emotie van de klant gericht. En met succes. De sfeer binnen het bedrijf laat zich het beste vertalen als een grote familie. Stuk voor stuk mensen die hun beste beentje voor willen zetten en dat zie je terug.

Deel: