Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Webwinkel Vakdagen | Keendelivery standbouw kopstand

De vraag

De vraag

Na 3 jaar van sterke groei werdt het tijd voor een volwassen huisstijl en dito bedrijfsnaam. De bekendmaking vond plaats op de Webwinkel Vakdagen, en moest natuurlijk groots worden aangepakt. Dit lieten wij ons geen twee keer zeggen: we hebben een hoge stand ontworpen die helemaal aansluit bij de nieuwe huisstijl en de services die KeenDelivery aanbiedt. 

Het eindresultaat

Het eindresultaat

Een strakke, Hoge stand met een bijzondere materiaalkeuze: het verwerken van houten pallets in de wanden. KeenDelivery kanzichzelf goed positioneren door duidelijke vertoning van het logo en de kleur groen die door de hele stand terugkomt. Niemand kan nog om KeenDelivery heen na hun beursdeelname aan de WWVD!

Over Keen Delivery

Over Keen Delivery

Als we het hebben over een innovatieve start-up dan hebben we het over KeenDelivery. Met KeenDelivery's slimme online platform hoeven webshops zich nooit meer zorgen te maken over het organiseren van hun pakketzendingen. Door het online platform kan een webshophouder zijn webshop gemakkelijk integreren met alle verzendmogelijkheden die worden aangeboden door logistieke bedrijven (PostNL, TNT, DHL etc).

neem contact op

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel, mail of chat ons om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden voor een beursstand voor jouw organisatie.

Deel: