Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Interclean | ICE Benelux

Quote

Quote

“Wij hebben inmiddels meerdere beurzen in samenwerking met KOPexpo opgepakt en uitgevoerd. In onze ogen doe je het dan goed als leverancier. Voor ons springt KOPexpo er echt uit. Door de open communicatie wordt er stap voor stap duidelijk wat nu het beste standontwerp moet zijn voor een betreffende beurs. Als de boodschap écht tot zijn recht moet komen raden wij KOPexpo absoluut aan.”

Cochel ter Schure - Managing Director

De vraag

De vraag

Op interclean wilde ICE Benelux zich van haar beste kant laten zien. Het doel van de beurs was het vergroten van hun naamsbekendheid, het presenteren van ICE aan potentiële klanten én i-Synergie introduceren. Deze laatste was een van hun laatste slimme tools die middels een app exact aan kan tonen hoeveel M2 er is schoongemaakt, welke aanpassingen er nodig zijn, wat er in het verleden is gedaan etc. Buitengewoon innovatief en kostenbesparend dus en klaar om de wereld te veroveren. 

Het resultaat

Het resultaat

Een compleet open stand met heel veel ruimte voor de machines. Voorin de stand is het vooral product gericht door de presentatie van de daadwerkelijke machines en de screens waar video’s en presentaties worden afgespeeld. Geïnteresseerde bezoekers worden meegenomen naar achter waar voldoende ruimte is om plaats te nemen en elkaar te spreken.


bekijk meer foto's

Over ICE

Over ICE

ICE staat voor International Cleaning Equipment. Innovatie hebben zij hoog in het vaandel staan als het gaat om het ontwerpen en ontwikkelen van professionele schoonmaakmachines. Dit doen zij vanuit Amerika, Azië & Europa op basis van ‘the internet of things’ en Lithium-Ion batterijen. Zeer vooruitstrevend en gebruikmakend van de nieuwste technieken.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: