Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

IBC | JVCKENWOOD | JVC RAI Amsterdam standbouw

Quote

Quote

“De pro-actieve no-nonsens houding van KOPexpo gaf ons het vertrouwen om een eerste samenwerking aan te gaan. Vooral de flexibel houding en het vermogen om op het laatste moment te kunnen schakelen is voor ons een doorslaggevende factor geweest om een langere samenwerking aan te gaan. Inmiddels heeft KOPexpo versschillende internationale stands gerealiseerd voor de IBC, International Broadcast Convention en het ontwerp en implementatie verzorgd van onze Europese Roadshow Mini. Kortom een plezierige samenwerking met de juiste doelstelling: optimaal resultaat!”

Paul Pasveer - Marketing Manager Professional Business Europe

De vraag

De vraag

Deze beursdeelname hebben ze een duidelijke missie. JVCKENWOOD wil haar nieuwste innovatie presenteren: video direct vanuit camera opslaan in de cloud. Dat scheelt tijd én het probleem van resterende opnametijd is hiermee voorgoed verleden tijd! Tijdens de beurs zullen zij vooral in contact komen met bestaande leveranciers en de eindklant. Een frisse, informele, inspirerende stand met voldoende ruimte voor productipresentaties was daarom de vraag. 

Het resultaat

Het resultaat

Wit, zwart & rood waren de hoofdkleuren van deze stand. Een fris contrast. Door de ruimte konden er verschillende hoeken worden ingericht. Zo kwam er een duidelijke hoek waar men met hun gasten plaats kon nemen, een hoek waar de producten op statief tentoon werden gesteld en een grote balie waar verschillende producten op de wand werden gepresenteerd en de medewerkers uitleg konden geven aan de bezoekers.

Lees meer over standbouw


bekijk meer foto's

Over JVCKENWOOD

Over JVCKENWOOD

JVCKENWOOD is een samengevoegd bedrijf en staat bekend om haar electronica. Doordat deze markt behoorlijk onder druk is komen te staan heeft JVCKENWOOD besloten zich meer te richten op de B2B markt en haar aanbod te verbreden middels bedrijfsovernames en innovaties. De bedrijfscultuur is informeel. Zowel onderling als naar hun dealers toe. Dat wil overigens niet zeggen dat deze organisatie niet prestatiegericht is. Integendeel. Hun beursdeelname had dan ook dit jaar weer een duidelijke sales doelstelling.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: