Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Horecava | Van Duijnen

Quote

Quote

"KOPexpo is een zeer professioneel en flexibel standbouwbedrijf. Een partij met een hoge toegevoegde waarde voor onze organisatie. Door de heldere insteek van KOPexpo tijdens de ontwerpfase, hebben wij in het voortraject goed na kunnen denken over onze gewenste profilering. Vervolgens hebben zij deze uitstekend weten te vertalen in een passende stand. Dit leverde van Duijnen simpelweg betere leads op met een groei van het aantal orders!"

Karina Heideman - Marketeer

De vraag

De vraag

Van Duijnen heeft de wens uitgesproken voor een praktische stand waar voldoende ruimte zou zijn voor het demonstreren van producten en diensten. Er moet een ruime pantry en cateringbalie aanwezig zijn. De eerste het liefst niet in het oog springend. 

Het resultaat

Het resultaat

De pantry valt op! Echter niet als zodanig. Door het gebruik van enorme full color visuals wordt de aandacht naar de stand getrokken. Over de gehele stand zijn keukenblokken geplaatst waar de standbemanning demo’s kan geven van hun oplossingen. Aan de bar tenslotte is ruimte genoeg om rustig bij te praten met bestaande relaties of dieper op de materie in te gaan met nieuwe belangstellenden. 


bekijk meer foto's

Over Van Duijnen

Over Van Duijnen

Van Duijnen is van oorsprong een familiebedrijf en werd in 1941 opgericht in Amsterdam als leverancier van drankautomaten. Zij leveren tapautomatiseringssystemen waarmee klanten maximaal rendement uit hun drankverkoop kunnen halen. Van Duijnen is partner van honderden zelfstandige horecaondernemingen en werkt als geselecteerd servicepartner samen met brouwerijen, wijn- en drankengroothandels. Belangrijke missie van Van Duijnen is het leveren van maatwerk, waarbij de nadruk ligt op het bieden van optimale service met een landelijke dekking.

Deel: