Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Horecava | Vandemoortele

Quote

Quote

“KOPexpo is inmiddels al jaren onze standbouwpartner als we deelnemen aan beurzen in Nederland. Bij aanvang hadden zij de beste oplossing voor ons assortiment en ze hebben service hoog in het vaandel staan. Wat wij enorm waarderen in KOPexpo is dat zij zichzelf continu blijven ontwikkelen. Ze luisteren goed, staan open voor feedback en doen er ook daadwerkelijk wat mee. Dit komt de kwaliteit ten goede. Daarnaast kunnen we vertrouwen op de kwaliteit van KOPexpo en op de mensen zelf. Wat ons betreft zijn dit dé ingrediënten voor een goede samenwerking.”

Marco van Wijk - Marketing Manager Bakery & Foodservice

 

De vraag

De vraag

Al jaren verzorgt KOPexpo de standbouw voor Vandemoortele Nederland. Van lokale events tot grote vakbeurzen verspreid door het land. In 2017 heeft Vandemoortele een compleet vernieuwde “corporate identity” gekregen. Dat had natuurlijk ook effect op de uitstraling van de beursstands. De nieuwe huisstijl werd tijdens de Horecava voor het eerst gepresenteerd.

 
Bekijk hier het vorige beursconcept.

Het resultaat

Het resultaat

Een nieuw standconcept volledig in de warme kleurstelling van de nieuwe huisstijl. Centraal in de stand staat een keuken met een ambachtelijke look. Aan weerszijden van de balie is genoeg zitruimte gecreëerd voor het ontvangen van relaties en het in gesprek gaan met potentiële klanten. Daarboven een imposante videowall die de bedrijfsfilm van Vandemoortele afspeelt. Het eindresultaat is een imposante en opvallende kopstand die duidelijk de visie van het bedrijf communiceert. 


bekijk meer foto's

Over Vandemoortele

Over Vandemoortele

Vandemoortele is een van orginine Belgisch bedrijf die zich wereldwijd richt op twee belangrijke doelgroepen: ambachtelijke bakkerijen en horeca. Door heel Europa leveren zij deze markten een breed scala aan brood- en banketproducten, margarines, oliën en vetten. Deze producten worden in eigen beheer geproduceerd. Daarnaast levert Vandemoortele de benodigde ingredienten aan klanten om eigen productie mogelijk te maken. 

Deel: