Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Greentech | Dalsem

Quote

Quote

“KOPexpo is een topper in standbouw. Van de accountmanager, tot de creatieven en de bouwers; ze zijn allemaal even enthousiast, creatief en ervaren. De samenwerking was een feest: professioneel, direct, helder, oplossingsgericht én een gezonde dosis humor. KOPexpo heeft voor ons een uitstekende representatieve beursstand met een moderne uitstraling gerealiseerd tijdens de afgelopen edities van de GreenTech Amsterdam RAI. Het design was geheel in lijn was met het onderwerp van de vakbeurs, de Glastuinbouw sector.”

Jurma Schut - Marketing & Communications

 

De vraag

De vraag

Om tafel met KOPexpo blijken er een aantal zaken heel belangrijk te zijn voor Dalsem. Zij staan bekend om hun techniek en willen dit in de stand ook terug laten komen. Om de boodschap over te brengen mag er gebruik gemaakt worden van duidelijke speerpunten in tekst & visueel, een eyecatcher waar geen bezoeker omheen kan bij de ingang van de stand én natuurlijk voldoende zitgelegenheid om in gesprek te kunnen met geïnteresseerde bezoekers. 

COMPLETE BEURSSTAND DOOR KOP

Het resultaat

Het resultaat

Alsof je door een kas loopt! De stand heeft een open karakter en een opvallende kas in het midden staan. Twee tegenovergestelde hoeken zijn voorzien van een wand met screen waar video’s op worden afgespeeld. In de kas zijn verschillende hoge tafels geplaatst waar rustig met de bezoekers kan worden gesproken en waar de bezoeker door middel van verschillende visuals duidelijk wordt wat Dalsem kan betekenen.


bekijk meer foto's

Over Dalsem

Over Dalsem

Dalsem realiseert complete tuinbouwprojecten. Dit doen zij compleet van A-Z en met een schat aan ervaring. De derde generatie Dalsem heeft inmiddels het roer overgenomen. Met evenveel passie als voorheen, maar nog beter op de hoogte van nieuwe technieken. Dat is precies de eigenschap waar het bedrijf het zo ver mee heeft geschopt; kennis, ervaring, innovatie en transparantie. Dat zij daarvoor steeds vaker richting het buitenland moeten is een mooie uitdaging. Het heeft er echter wel voor gezorgd dat zij binnen Nederland meer de aandacht op het bedrijf willen vestigen. Mét een stand die past bij hun bedrijfsvoering. 

neem contact op

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: