Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Europort | ElectraBrandt

Quote

Quote

“KOPexpo weet ons steeds weer te verrassen met onderscheidende standontwerpen en de uitwerking klopt tot in detail. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, dat is voor ons belangrijk. Dat het ook nog eens heel prettig samenwerken is met de dames en heren van KOP maakt onze beursdeelnames een stuk ontspannender!”

Sape Kuiper - Sales Director

De vraag

De vraag

Electrabrandt was op zoek naar een toegankelijke en open beursstand die uitnodigd om binnen te wandelen en een praatje te maken. Belangrijk daarij was dat de vakkennis van het bedrijf en haar mensen goed naar voren zouden komen en dat er ook een stukje van Electrabrandt's lange geschiedenis zou worden weergegeven. Daarnaast moest de oranje kleurstelling van L'Orange, een belangrijke leverancier van Electrabrandt terug zou komen in de vormgeving van de stand.

Een tussenstand van KOP

Het resultaat

Het resultaat

 Een opvallende, hoge beursstand waarin de oranje kleur prominent aanwezig is naast Electrabrandt's eigen huisstijl. Door de hele stand zijn foto's te zien van Electrabrandt's producten en haar geschiedenis. Door de open uitstraling en de vele foto's nodigd het voorbijgangers uit om een kijkje te nemen en in gesprek te gaan. De bar en de sfeervolle lampen geven de stand een vriendelijke uitstraling. Daarnaast straalt de stand professionaliteit, kwaliteit en vakmanschap uit.


bekijk meer foto's

Over ElectraBrandt

Over ElectraBrandt

ElectraBrandt is opgericht in 1926 en is specialist in dieselinjectie en wikkeltechniek. Daarnaast zijn zij leverancier van een breed assortiment van goederen en diensten voor de scheepvaart en industrie. Van dieselmotor onderdelen, reinigingsapparatuur tot een complete werkplaats inrichting. Met het advies over en de levering, de reparatie en revisie van deze hoogwaardige onderdelen wil ElectraBrandt bijdragen aan de continuïteit van de bedrijfsprocessen van haar klanten.

 

neem contact op
Deel: