Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Eurobike | Philips

Quote

Quote

"KOPexpo heeft ons echt verrast door hun unieke kijk op standbouw en beurzen. Het team probeert oprecht te achterhalen wat belangrijk is voor de opdrachtgever en komt daarbij met hele originele ideeën. Gedurende het complete traject houden zij alle deadlines scherp in de gaten en ontzorgen zij in de totale communicatie met de betreffende beursorganisaties. Tijdens de uiteindelijke oplevering blijkt elk detail te kloppen, zodat wij onze klanten kunnen verwelkomen op onze beoogde stand. Op het gebied van displays geldt hetzelfde; KOPexpo heeft voor kleinere huisshows geweldige displays ontworpen en geproduceerd met een volwaardige Philips uitstraling!”

Coen Bosch - Key-accountmanager Bike

De vraag

De vraag

Er zou een nieuw product van Philips Lighting worden geïntroduceerd. De divisie automotive heeft 3 jaar gewerkt aan het in de markt brengen van high-end fietsverlichting. De stand moest slim en hoogwaardig zijn. Daarnaast diende het een soort etalage te zijn voor de productrange.

Het resultaat

Het resultaat

KOPexpo bedacht een stand in de vorm van de voorlamp met daarin een beamer. Vanwege de ruimte en het ontbreken van een pantry is alle ruimte slim gebruikt. Er zit een demoruimte achter de hoge wand, de tafel was ook presentatie balie en een desk diende voor opslag. Wij denken graag in oplossingen.
bekijk meer foto's

Over Philips

Over Philips

Koninklijke Philips Nederland is een gediversifieerd technologiebedrijf dat het leven van mensen wil verbeteren door zinvolle innovaties op het gebied van gezondheidszorg, consumentenlevensstijl en verlichting. Het bedrijf is marktleider op het gebied van cardiologische zorg, acute zorg en zorg voor thuis, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten, haartrimmers en mondverzorgingsproducten.

Deel: