Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Shop in Shop | Unilever

Quote

Quote

"Wij waren al een tijd op zoek naar een onderscheidend en duurzaam display voor diverse merken. Alleen met onze ideeën kwamen we niet aan een uitvoerbaar resultaat. KOPexpo heeft onze wensen en behoeften geïnventariseerd en kwamen met een voorstel voor een fantastisch permanent meubel. KOPexpo doet wat ze beloven. Wij hebben in de pilotfase onze wensen aangegeven en dankzij hun creatieve denkvermogen is dit allemaal gerealiseerd. Mede dankzij de expertise van KOPexpo hebben wij nu een uniek meubel op de Nederlandse winkelvloer."

Frans Karens - Senior Rayon Manager Retail

De vraag

De vraag

De frequente wissel in presentatiedisplays en de daarmee gepaard gaande kosten creëerde binnen Unilever de behoefte aan een flexibel in te zetten display.  Belangrijk hierbij was dat de uitstraling van het meubel en de te presenteren producten snel en gemakkelijk te wisselen was. Op deze manier wordt het shop-in-shop display voor een grote variëteit aan producten te gebruiken.

Het resultaat

Het resultaat

Door enkel de signing te wisselen is de uitstraling in een handomdraai te wisselen; van sauzen tot frisdrank en van rookworsten tot tomatensoep. Dit efficiënte gebruik van middelen resulteert in een aanzienlijke kostenbesparing!


bekijk meer foto's

Over Unilever

Over Unilever

Unilever, wie kent het niet?! Deze multinationale onderneming is actief in meer dan 190 landen. Met internationale merken als Lipton en Dove en met meer lokale merken zoals Calvé. Bijna iedereen heeft wel iets van Unilever in zijn keuken of badkamer.

Deel: