Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

De Fietser Ede | Permanente stand Sparta

Quote

Quote

"KOPexpo heeft de afgelopen jaren haar meerwaarde bewezen. Zij hebben bijgedragen aan onze totale look & feel tijdens (inter)nationale beursdeelnames. Inmiddels hebben we ook diverse andere projecten samen gedaan, zoals het interieur in ons supportcenter. Of het nu gaat om "slim" ontwerpen of benutten van budgetten, bewustwording van het maximaal haalbare in communicatie en beursrendement, of simpelweg het nakomen van afspraken? KOPexpo is voor ons echt een partner!"

Mark Kuper - Marketing Directeur Accell Nederland

De Locatie

De Locatie

De realisatie van dit project vond plaats in ''De Fietser'', het grootste experience center op tweewielergebied in Europa. Waar kan deze beter staan dan in het land waar men bezeten lijkt te zijn van fietsen? Juist: Nederland! In Ede om precies te zijn. Naast een rijke geschiedenis over fietsen, hebben ze er een heuse testbaan, informatie over vrijwel alle merken én een horecagelegenheid om de inwendige mens te versterken. 

De vraag

De vraag

In samenwerking met Sparta heeft De Fietser ons gevraagd een bijdrage te leveren aan het totaalconcept van hun experience center. Het project is opgedeeld in verschillende onderdelen, waaronder de realisatie van een permanente stand voor Sparta. Een belangrijke voorwaarde hierbij was beleving en gevoel. We hebben een verrassend ontwerp aangeleverd en uit mogen voeren.

Het resultaat

Het resultaat

Met succes. Het resultaat van de stands voldeed aan de verwachtingen. De stand past uitstekend bij het merk; het is licht en fris, de fietsen worden stuk voor stuk uitgelicht en voor bezoekers die zichzelf willen informeren zijn er diverse informatiezuilen geplaatst met productinformatie. Nieuwschierig? Neem zelf eens een kijkje bij De Fietser in Ede. 


bekijk meer foto's

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: