Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

De Fietser Ede | Permanente stand Ghost

Quote

Quote

“Door een intensieve samenwerking met KOPexpo, zijn we erin geslaagd een optimale beleving bij het merk GHOST te creëren in ons experience center De Fietser in Ede. Het proces van creatie tot en met de bouw van deze merkwereld verliep voorspoedig. Dit kwam absoluut dankzij het regelmatige persoonlijke contact, de flexibiliteit en de snelheid van de organisatie met uiteindelijk een optimaal resultaat binnen de gestelde deadlines.”

Harald Troost - Marketing Manager GHOST

De Locatie

De Locatie

De realisatie van dit project vond plaats in ''De Fietser'', dit is het grootste experience center op tweewielergebied in Europa. Waar kan deze beter staan dan in het land waar men bezeten lijkt te zijn van fietsen? Juist: Nederland! In Ede om precies te zijn. Naast een rijke geschiedenis over fietsen, hebben ze er een heuse testbaan, informatie over vrijwel alle merken én een horecagelegenheid om de inwendige mens te versterken. De Fietser is absoluut een bezoek waard!

De vraag

De vraag

De Fietser heeft ons gevraagd een bijdrage te leveren aan het totaalconcept van hun experience center. Het project is opgedeeld in verschillende onderdelen. Onderdeel hiervan was de realisatie van een permanente stand voor de merken GHOST en Sparta, waarbij beleving en gevoel een belangrijke voorwaarde was. Hier hebben wij een verrassend ontwerp aangeleverd en uit mogen voeren.

Het resultaat

Het resultaat

Met succes. Het resultaat van de stands voldeed aan de verwachtingen. Voor GHOST hebben wij een buitengevoel gecreëerd. Veel hout, boomstammen en schors. De mountainbikes zijn in verschillende posities geplaatst en op de juiste manier uitgelicht en gepresenteerd. Sparta is modern, strakker en lichter. De stand past uitstekend bij het merk; het is licht en fris, de fietsen worden stuk voor stuk uitgelicht en voor bezoekers die zichzelf willen informeren zijn er diverse informatiezuilen geplaatst met productinformatie.

Bekijk Sparta


bekijk meer foto's

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

Deel: