Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw Continental Car Parks | KOPexpo

Quote

Quote

Enkele jaren geleden besloten wij om deel te nemen aan een grote professionele beurs. Vanaf het eerste contact met KOP kregen wij het gevoel dat zij hierbij voor ons de juiste partner zou zijn. Van advies tot en met ontwerp en van oplevering tot en met de afbouw van de stand, aan alles wordt gedacht, niets wordt aan het toeval overgelaten en gemaakte afspraken worden nagekomen.

Marco van der Laan - Algemeen Directeur

De vraag

De vraag

Hun eilandstand op de Provada moet een open, duurzame en functionele uitstraling hebben. Er moet gebruik gemaakt worden van foto’s van gerealiseerde of te realiseren projecten, zodat hun expertise en kennis zichtbaar wordt. Daarnaast is een ruime bar noodzakelijk en willen ze voldoende zitplekken op de stand hebben om rustig met bezoekers in gesprek te kunnen raken.

Het resultaat

Het resultaat

Een mooi overzicht van opgeleverde projecten op de banner die bezoekers al van afstand kunnen zien. Dat vraagt om een bezoekje aan de stand. De stand zelf is rustig en fris. Er is veel gebruik gemaakt van wit in combinatie met een frisse, blauwe kleur. Door het gebruik van hoge tafels en barkrukken is er voldoende ruimte om bezoekers te ontvangen. Ruimte voor ontmoeting dus!

neem contact op

Aan de Stegge

Aan de Stegge

Continental Car parks is een dochteronderneming van Aan de Stegge Twello. Continental Car Parks is de specialist waar het gaat om het ontwikkelen en realiseren van bovengrondse parkeervoorzieningen. Of zoals ze het zelf omschrijven: specialist in parkeeroplossingen.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: