Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Autovak | Brezan Nederland

Quote

Quote

“Brezan Automaterialen neemt jaarlijks deel aan verschillende beurzen. Zo organiseren wij elke twee jaar een eigen huisbeurs BREVAK op het partyschip de Jules Verne en nemen we jaarlijks deel aan diverse internationale beurzen. Sinds 2010 doet Brezan ondanks diverse pitches toch elke keer weer zaken met KOPexpo. Zij verzorgen de standbouw op beurslocaties en aan boord van De Jules Verne. Dit doen zij niet alleen voor ons, maar ook voor onze 55 leveranciers. De afgelopen jaren is gebleken dat zij keer op keer als beste onze wensen kunnen invullen. We zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.”

Frank Weghorst - Marketing Manager Brezan Nederland

De vraag

De vraag

Brezan vindt het familiegevoel belangrijk en betrekt haar leveranciers daarom altijd zeer nauw bij al haar deelnames. De BREVAK is de varende beurs waar leveranciers zichzelf van hun beste kant kunnen laten zien en tijdens de andere beurzen is er vrijwel altijd sprake van een soort shop-in-shop. De beurs wordt dan ingevuld door kleine hoekjes per leverancier. De uitdaging ligt dan ook altijd in het behouden van de eenheid, de effectiviteit, het bezorgen van de beleving.

Het resultaat

Het resultaat

Een strakke, open stand, waarbij van veraf te zien is dat Brezan aanwezig is. Eenmaal bij de stand aangekomen is het een smeltkroes van kleine displays waar elke leverancier zichzelf kan presenteren. De stand is gelijkvloers, zodat het letterlijk drempelverlagend werkt. Bezoekers wanen zich in een ruim opgezette Brezan store.


bekijk meer foto's

Over Brezan

Over Brezan

Brezan automaterialen zorgt voor consumenten voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd en op de juiste plaats. Daarnaast hebben zij zich in de loop der jaren doorontwikkeld tot een leverancier met een totaaloplossing voor de zakelijke markt. Dit doen zij door naast een compleet assortiment auto-onderdelen ook ondersteuning te bieden bij technische data en support.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: