Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Bikemotion | Continental standbouw

Quote

Quote

Enthousiast, gedreven en open zijn woorden die passen bij KOPexpo. Dit leverde een vernieuwend standconcept op voor onze fiets- en motorbanden. Mede door de visie van KOPexpo, is ons merk nog zichtbaarder geworden!

Danielle Dekker - Inside Sales, Continental Banden Groep 

De vraag

De vraag

Een robuuste, maar huiselijke stand in de huisstijl van Continental. Belangrijk was dat de banden erg goed werden uitlicht en dat er voldoende zitgelegenheid was om relaties te ontvangen en in gesprek te gaan met nieuwe klanten.

Het resultaat

Het resultaat

Een sfeervolle stand die Continental's fietsbanden maximaal uitlicht. Door het gebruik van materialen als hout, beton baksteen krijgt het geheel een retro industiele uitstraling. Wanneer je de stand op loopt krijg je het gevoel dat je in een gezellige koffiebar terecht bent gekomen. Op de achterwand van de stand zijn verschillende soorten fietsbanden te bewonderen, en aan de bar en tafel is er voldoende gelegenheid om lekker te zitten.

Lees meer over standbouw


bekijk meer foto's

Over Continental

Over Continental

Continental ontwikkelt innovatieve technologieën en diensten voor duurzame en intelligente vervoersmiddelen voor mensen en goederen. Het bedrijf is opgericht in 1871 en biedt veilige, efficiënte, intelligente en betaalbare oplossingen voor voertuigen, machines, verkeer en transport. Continental is onderdeel van een van de grootste familiebedrijven van Nederland; Pon.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Bel of mail ons om alles te weten te komen over de mogelijkheden van een soortgelijke beursstand voor jouw organisatie. 

neem contact op
Deel: