Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Huishoudbeurs | Best for your friend

De vraag

De vraag

Een strakke en opvallende stand met een chique tintje. De stand moest aansluitend aan het assortiment kwaliteit en vertrouwen uitstralen. Ook was het belangrijk dat de beursaanbieding centraal stond, zodat er tijdens de beurs zoveel mogelijk producten konden worden verkocht. 

Het resultaat

Het resultaat

Een hoge, opvallende kopstand die door een goede uitlichting vanuit de hele beurshal is. Het rode logo springt er letterlijk uit. Door slim gebruik te maken van vormen en elementen is er een clean, overzichtelijk geheel ontstaan die de ruimte optimaal benut. De hoge achterwand maakt meteen duidelijk wat beursbezoekers op de stand kunnen vinden. De brede balie biedt genoeg opslagruimte voor de aangeboden producten en geeft de standbemanning ruimte om klanten optimaal te bedienen. 


bekijk meer foto's

Over Best for your Friend

Over Best for your Friend

Best for your Friend is het merk van Nedac Petcare wat onderdeel is van Nedac Sorbo in Duiven. Sorbo levert al meer dan 30 jaar diervoeding en is een van de grootste aanbieders in Nederlandse en Belgische supermarkten. Best for your Friend richt zich met haar kwalitatief hoogstaande dierenmaaltijden voornamelijk op de bewuste consument.   

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: