Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Ambiente | Amefa

Quote

Quote

"Werken met een nieuwe standbouwer is altijd spannend! Gelukkig leidde de gedreven en enthousiaste aanpak van KOPexpo tot een prettige samenwerking. Daarnaast heeft deze samenwerking geresulteerd in een moderne, open en opvallende stand waar onze boodschap, merken en producten, uitermate goed tot hun recht kwamen!"

Christine Bloemsma-Krul - Central Marketing Manager

De vraag

De vraag

Tijdens de Ambiente willen ze twee merken presenteren. Amefa, de meer vrouwelijke lijn en Richardson, de mannelijke tegenhanger. In het verleden waren de beurzen altijd goed, maar werd er commercieel te weinig uitgehaald. Dat moet anders. Het huidige klantenbestand zal worden uitgenodigd en de lijst met potentiële klanten zal worden aangeschreven. Door de juiste beleving, service, informatie en follow up willen zij er dit jaar alles uithalen.

Een kopstand door KOPexpo

Het resultaat

Het resultaat

Alsof je een luxe warenhuis binnenloopt. Dat is het gevoel dat Amefa tijdens Ambiente uit weet te stralen. Een lange wand waar alle merken en producten netjes gepresenteerd worden. Daarnaast verschillende presentatietafels om bepaalde producten extra te benadrukken. In het midden van de stand kunnen bezoekers even lekker zitten. Achterin de stand is de bar gemaakt en is er ruimte om wat rustiger en met meer privacy te kunnen praten.


bekijk meer foto'sneem contact op

Over Amefa

Over Amefa

Amefa is een afkorting van Apeldoornsche Messenfabriek. In 1931 gestart met het produceren van scheermessen, wat in de jaren ’40 is gestopt. Amefa is nu een van de grootste leveranciers van tafel- en keukenbestek in Europa.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: