Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Zorg & ICT | Alphatron Medical

Quote

Quote

"KOPexpo heeft prachtige stands voor ons neergezet waarmee we de bezoekers bevestigen dat we onze zaken tot in de fijnste details op orde hebben. Oog voor detail is datgene waarmee we ons nog steeds kunnen onderscheiden. Misschien wel nog belangrijker voor ons; De mannen en vrouwen van KOP zijn tijdens het gehele proces een plezier om mee te werken. Dat draagt eraan bij dat wij na alle voorbereidingen met een grote glimlach en vol vertrouwen in de startblokken staan."

Harald Verloop - Directeur Alphatron Medical 

De vraag

De vraag

Van Alphatron kregen we de vraag of wij een stand konden ontwikkelen waarin zij een multimediale presentatie konden vertonen aan bezoekers van de Zorg & ICT 2017. Ook moest er voldoende ruimte zijn voor het geven van dagelijkse informatiesessies tijdens de beurs. Na de beurs zou de stand verhuizen naar nieuwe pand van Alphatron Medical op Rotterdam The Hague Airport. Daar zou het onderdeel worden van het trainings- en expertisecentrum.

Het resultaat

Het resultaat

Dit beurstheater, zoals Alphatron het noemt, speelt hun presentatie van de 'flow in de zorg' volledig rondom af. Deze presentatie kan vanuit de bank in het midden goed worden gevolgd. De vorm biedt optimale sfeer en een indrukwekkende ervaring voor de kijker. Omdat het theater na de beurs een definitieve plek kreeg in het experience center van Alphatron zijn er bij de ontwikkeling alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Het theater is nu te bekijken in het Alphatron Experience Center in Rotterdam The Hague Airport.
bekijk meer foto's

Over Alphatron Medical

Over Alphatron Medical

Alpatron Medical is leverancier van ICT en technologisch gerelateerde oplossingen voor de zorgsector. Een duurzame en innovatie gedreven onderneming met veel kennis en ervaring op het gebied van zorgprocessen en zorgverleners. Voor Alphatron komt de continue drijfveer voor verbetering uit de dagelijkse routine van zorgverleners. Goede zorg en oog voor detail op gebruikersniveau versnelt de acceptatie van nieuwe technologie en innovatie.

Ook zo'n interieur?

Ook zo'n interieur?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze interieurontwerpen.

neem contact op
Deel: