Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Agribex | Mitas Tyres

Quote

Quote

“Samenwerken met KOPexpo is een feestje. Het volledige team is erg klantvriendelijk, ze komen afspraken na en voeren uit wat er van ze gevraagd wordt, staan open voor nieuwe ideeën en zijn flexibel. Wanneer er zich problemen voordoen, kunnen ze snel schakelen en lossen ze dit op. Wij zijn erg tevreden over de huidige samenwerking. KOPexpo weet waar ze het over heeft, zijn professioneel en komen samen met ons tot de mooiste resultaten.”

Jean-Paul Spijker - Managing Director

De vraag

De vraag

Als we denken aan Mitas, dan denken we groots. Niet alleen in hun banden, maar ook in hun naamsbekendheid en het aanpakken van een beursdeelname. Het vergroten van de naamsbekendheid was samen met relatiebeheer en het genereren van nieuwe leads een belangrijke beursdoelstelling. Deze imposante tussenstand biedt volop ruimte om beursbezoekers te ontvangen. Hierbij is voldoende privacy belangrijk. Daarnaast was de uitstraling van belang.

Zo gaan we te werk

Het resultaat

Het resultaat

De aanwezige blauwe kleur en de enorme banden maakten van de Mitas stand een ware eye catcher. Om ruimte te houden is de stand voor de rest bewust vrij leeg gehouden. In het midden een ruime bar met zitgelegenheid. De rest van de stand biedt ruimte om doorheen te lopen en de producten in het echt te aanschouwen.


bekijk meer foto's

Over Mitas

Over Mitas

Mitas produceert en distribueert off-road banden voor onder andere de landbouw, de industrie en de motorsport. Tot voorkort opereerden zij vanuit hun hoofdkantoor in Praag. Vanaf 2012 is er een Benelux divisie opgestart om kortere lijnen te hebben met deze regio. Met succes. In een paar jaar hebben zij de omzet laten stijgen van 9 ton tot bijna 7 miljoen. Hun missie om de nummer 2 van de Benelux te worden lijkt dan ook met succes ingevuld te worden.

Ook zo'n stand?

Ook zo'n stand?

Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie over onze beursconcepten.

neem contact op
Deel: