Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Bouwbeurs | ATAG

Quote

Quote

“KOPexpo heeft voor ATAG Nederland BV stands ontworpen en gebouwd voor de Bouwbeurs en Zorgtotaal. Ik ervaar de samenwerking met KOPexpo als zeer prettig. Korte lijntjes met de account- en projectmanager en zeer gestructureerde processen voorafgaand aan de beurs. Alles wat werd besproken werd op papier gezet en voor 100% opgeleverd zoals afgesproken: prachtige stands voor de promotie van de keukenapparatuur van onze drie merken.”

Maarten Visschedijk - Events & Partnerships Manager ATAG

De vraag

De vraag

Voor dit nieuwe beursconcept was ATAG op zoek naar een beursstand met een open en toegankelijke uitstraling om relaties en bezoekers te ontvangen. Daarom moest de stand beschikken over voldoende zitgelegenheid. Ook was het belangrijk dat bezoekers de mogelijkheid hadden om de producten van ATAG te bekijken en ervaren.  

Het resultaat

Het resultaat

Een warme, open stand met voldoende zitruimte, en presentatieruimte voor ATAG's keukenapparatuur. Bezoekers werden verwelkomd met een een hapje en een drankje, en ook techniekliefhebbers kwamen niets te kort. Zij konden ATAG Connect Life ervaren; Hierbij zijn apparaten op een slimme manier aan elkaar verbonden met als resultaat een echte 3D ervaring. ATAG kijkt terug op een goedbezochte en geslaagde beurs. 

Lees meer over standbouw


bekijk meer foto's

Over Atag

Over Atag

ATAG Nederland is al meer dan 50 jaar producent en leverancier van vertrouwde en vernieuwende keukenapparatuur. Het bedrijf verkoopt merken als ATAG, Pelgrim en ETNA, welke een hoge naamsbekendheid hebben in de Benelux. Met hun recente introductie van de MAGNA-lijn met daarin de Vulcano Wokbrander blijft ATAG een voorloper op het gebied van innovatieve keukenapparatuur.

Ook zo'n beursstand?

Ook zo'n beursstand?

Dat kan! Bel, mail of chat ons om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden voor een beursstand voor jouw organisatie.

neem contact op
Deel: