Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Dit is KOPexpo

Ervaren standbouwers

Ervaren standbouwers

Het team van KOPexpo is jong van geest en heeft een schat aan ervaring. Bij ons geldt afspraak is afspraak en we zijn van mening dat het beste resultaat alleen bereikt kan worden met open en heldere communicatie. In combinatie met vakmanschap natuurlijk. Het team van KOPexpo werkt als een geoliede machine samen.

 het team 

Expert in creatie & realisatie

Expert in creatie & realisatie

Alles wat we ontwerpen en realiseren staat in het teken van ontmoeten. Of het nu om beursstandsinterieursshop-in-shops of displays gaat. Het uiteindelijke doel is het samenbrengen van zakelijke partijen die iets voor elkaar kunnen betekenen. We zoeken altijd naar de beste manier om dit te bereiken en om het de volgende keer nóg beter te doen. Zowel zakelijk als persoonlijk. 

 

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner

Ons uitgangspunt is te allen tijde een professionele partner in standbouw en interieurbouw te zijn. Een partner waar je op kunt vertrouwen, die snapt wat je wensen zijn en je weet te verrassen. Die waarde hecht aan een goede voorbereiding én aan een vlekkeloze uitvoering. We doen uitgebreid voorwerk en letten op veiligheid en duurzaamheid. En dat alles vanuit de gedachte absolute kwaliteit te willen leveren. Lees hier wat onze opdrachtgevers zeggen. 

Naar portfolio

Knappe koppen

Knappe koppen

KOPexpo bestaat uit een hecht team dat nauw samenwerkt om onze standbouw en interieurbouw projecten in goede banen te leiden. Ongeveer 10 jaar geleden begon KOP met 2 man op een kleine locatie in apeldoorn. Inmiddels bestaat ons team uit meer dan 25 expofessionals die samen een steeds meer klanten in- en buiten Nederland bedienen. 

neem contact op

Onze missie

Onze missie

We zijn perfectionisten, creatievelingen en beursfanaten. We houden van duurzame relaties én duurzaam werken. We doen niet zomaar: over iedere stap in ons proces is nagedacht. Alles wat we doen heeft één doel: waardevolle ontmoeting creëren tussen mensen die elkaar zakelijk kunnen versterken. Met next-level beursconcepten versterken wij de marktpositie van onze klanten en helpen we ze te groeien. Ze noemen ons expofessionals, maar we zijn nooit uitgeleerd. Net als de wereld om ons heen blijven we ons ontwikkelen! Alles voor het beste resultaat.  

Get in touch!

Get in touch!

Het is onze passie om een waardevolle ontmoeting te creëren tussen mensen die elkaar zakelijk kunnen versterken. Ben jij opzoek naar een uniek beursconcept? Neem gerust contact met ons op!

neem contact op