Versturen...

Neem contact op

x

Internationale standbouw

Meer dan een standbouwer

Meer dan een standbouwer

Als standbouwer ontwerpen en bouwen wij de stand. Dat doen we al jaren en daar zijn we goed in. Dat is geen borstklopperij, maar een feit dat inmiddels is bewezen aan meerdere opdrachtgevers. Naast het bouwen van de stand kunnen we vrijwel alle praktische zaken van je overnemen. Dat weet nog niet iedereen en daar brengen we graag verandering in. Het moet niet, maar handig is het wel.

Beursdeelname regiseren

Beursdeelname regiseren

Een beursdeelname is tijdrovend. In de Nederlandse RAI of Jaarbeurs is het nog te overzien om alles zelf te regelen. Al weten wij uit ervaring dat het je veel tijd kan besparen wanneer je het in ervaren handen legt. Een beurs in het buitenland vraagt echter om veel meer expertise. De regelgeving bij internationale standbouw is vaak compleet anders dan bij Nederlandse beurzen; het is in veel gevallen noodzakelijk om een visum te hebben, de taal blijkt een barrière en dan hebben we het transport nog achterwege gelaten. Misschien is het toch een goed idee om het ook met ons over de regie van jouw beursdeelname te hebben?

Jouw stand, onze zorg

Jouw stand, onze zorg

Door de ervaring die wij vanaf de start van KOPexpo hebben opgedaan weten wij altijd de kortste routes te bewandelen, hebben we onze vaste contactpersonen bij de wereldwijde beurzen en kennen we de regels. Leuker maken wij het sowieso, makkelijker uiteraard ook!