Versturen...

Neem contact op

x

Complete beursstands

Op zoek naar een complete beursstand?

Je hebt de stap genomen om deel te nemen aan een beurs. Gefeliciteerd en welkom in de wereld van stands en organisatie die bij een beursdeelname horen. Op de beurs is je stand het eerste wat in het oog springt. Logisch dat die met zorg gekozen moet worden. Dat geldt overigens ook voor de locatie van je stand. Zo is er keuze uit een kopstand, een hoekstand, een eilandstand, een tussenstand, een doorloopstand en zelfs een stand met verdieping. Keuze genoeg dus! Het is daarom goed om vooraf te bepalen wat je doelen zijn, welk publiek je wilt bereiken en natuurlijk wat je budget is. Op basis daarvan kunnen weloverwogen keuzes gemaakt worden.

KOPstand

KOPstand

Goede zichtbaarheid en laagdrempelig

De KOPstand is gelegen aan het einde van een middenrij, waardoor er slechts aan één zijde een wand zit. Door deze beperkte wandruimte moeten we creatief omgaan met onder andere bergruimte en plek voor visuals. Het grote voordeel van dit type beursstand is dat deze met drie zijden grenst aan een gangpad, waardoor je stand goed zichtbaar is vanaf vrijwel iedere zijde. Dat werkt drempelverlagend, mits je standbemanning de juiste houding aanneemt.

KOPSTAND JVCKENWOOD  PORTFOLIO

Eilandstand

Eilandstand

Koning van de beurs en creativiteit ten top!

Een echte blikvanger is de eilandstand. Bij dit type stand kan je optimaal (potentiële) klanten ontvangen. Je beursstand grenst immers aan iedere kant aan een gangpad. De verschillende hoeken maken de stand gemakkelijk in te delen wanneer je verschillende bedrijfsonderdelen of productgroepen in je stand wilt presenteren. Omdat de eilandstand geen vaste wanden heeft, vraagt het extra creativiteit om voldoende uiting te geven aan het merk en eventuele producten.

Eilandstand Dalsem Portfolio

Hoekstand

Hoekstand

Ruimte voor visuals en een open karakter

Zoals de naam al doet vermoeden bevindt de hoekstand zich aan het einde van een rij. Het grote voordeel van dit type stand is dat je vanaf twee zijden bezoekersverkeer kunt ontvangen. Hierdoor val je meer op bij de beursbezoekers. De andere twee zijden zijn gesloten, waardoor je nog alle ruimte hebt voor bijvoorbeeld een berging of een grote visual.

Hoekstand Amefa Portfolio

Tussenstand

Tussenstand

Onopvallend? Dacht het niet!

De tussenstand, ook wel rijstand genoemd, is de meest voorkomende standruimte op beurzen. Dit type beursstand is aan drie zijden gesloten en grenst veelal met een van de lange zijdes aan het gangpad. De tussenstand vraagt om extra creativiteit om tussen je 'buren' goed op te vallen. Ook de standbemanning dient zich goed bewust te zijn van het feit dat ze een tussenstand bemannen. Een tussenstand vraagt maximale inspanning om de passerende bezoeker naar de stand te krijgen.

Tussenstand ElectraBrandt Portfolio

Verdiepingsstand

Verdiepingsstand

Meer privacy en een onuitwisbare indruk

Met een verdiepingsstand maak je een onuitwisbare indruk. Door letterlijk een extra verdieping te plaatsen, creëer je meer vloeroppervlakte. Een verdiepingsstand leent zich uitstekend voor een VIP- of loungeruimte waarin gasten in stijl kunnen worden ontvangen. Ook wanneer je tijdens de beurs graag gebruik maakt van een (afgesloten) presentatieruimte is een verdiepingsstand een goede optie.
Verdiepingsstand Mimaki Portfolio