Versturen...

Neem contact op

x

Shop in Shop

Producten in de spotlights

Producten in de spotlights

Bepaalde producten hebben recht op een unieke presentatie. Het kan gaan om de introductie van een compleet nieuw product, een opvallende actie, maar ook om een hernieuwde kennismaking met producten die al langer bestaan. In alle gevallen moeten ze opvallen. Op de enkele vierkante meters die hiervoor beschikbaar worden gesteld is het zaak om creatief om te gaan met de beschikbare ruimte. Geen zorgen: met onze shop-in-shop concepten zetten we ze in de spotlights.

Verrassende presentatie

Verrassende presentatie

De wensen en eisen die gesteld worden aan de productpresentatie weet onze creatieve afdeling te vertalen in een verrassend ontwerp. Het ontwerp van het display is altijd onderscheidend en zal het imago van het merk versterken. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat jouw producten de aandacht krijgen die zij verdienen.

Gevoel voor creatie

Gevoel voor creatie

Onze creatieve studio is tot alles in staat. Zij weten een gespreksverslag te vertalen naar een fantastisch ontwerp. Hoe ze dat doen? Het is een kwestie van gevoel en creativiteit. Is de accountmanager tevreden met deze versie, dan wordt het uiteindelijke ontwerp gemaakt. De schets én de technische tekening samen komen tot leven in een 3D rendering. Geloof ons; het is net echt!

Lees meer

Een unieke uitstraling

Een unieke uitstraling

De realisatie van het ontwerp gaat van start! In de werkplaats worden de nodige voorbereidingen getroffen voor de uiteindelijke productie. Er wordt een inventarisatie gemaakt van alle benodigdheden. De verschillende onderdelen worden tot in detail uitgewerkt. Doordat we dit in eigen huis maken kunnen we goed inspelen op de wensen van onze klanten.

Lees meer