Versturen...

Neem contact op

x

Over KOP

Kom werken bij KOP!

Kom werken bij KOP!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer. 

commercieel calculator  Meewerkend voorman buitendienstSales & account Representative

Expert in creatie & realisatie

Expert in creatie & realisatie

Een ontmoeting. Spontaan of op een afgesproken plek. Tijdens een beurs, op kantoor of in de winkel. Een ontmoeting tussen mensen in een prettige omgeving. Een omgeving die wij als geen ander kunnen creëren. KOPexpo is expert als het gaat om ontwerp en realisatie van beursstandsinterieursshop-in-shops en displays.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Onze missie

Onze missie

“Onze missie is een meerwaarde zijn en waar nodig als gelijkwaardige partner in alle facetten bijdragen aan beursdeelnames van onze klanten. Wij zetten hiervoor al onze diensten in met maar één doel; het behalen van het hoogst mogelijke ROI voor onze klanten. Hierbij staat 'de ontmoeting van mensen' centraal omdat we geloven dat deze ontmoeting ligt ten grondslag aan elke zakelijke transactie ooit.”

Onze visie

Onze visie

“In een digitaliserende markt zal de functie wordt de functie van beurzen steeds duidelijker. Ontmoetingen tussen mensen zullen de basis blijven van het wereldwijd zakendoen. Wij streven naar het faciliteren van deze hoogwaardige ontmoetingen door middel van een complete dienstverlening. Elk aspect van onze service moet aan deze ontmoetingen bijdragen en een meetbaar ROI genereren op beursdeelnames van onze klanten. Kernwaarden voor ons hierin zijn bewustwording, kwaliteit, creativiteit en consistentie. Wij willen gekend worden als een onderscheidende partner die in staat is meerwaarde te genereren voor exposanten in al onze diensten.”

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner

Ons uitgangspunt is te allen tijde een professionele partner te zijn. Een partner waar je op kunt vertrouwen, die snapt wat je wensen zijn en je weet te verrassen. Die waarde hecht aan een goede voorbereiding én aan een vlekkeloze uitvoering. Het kleinste detail wordt door ons in de gaten gehouden. We doen uitgebreid voorwerk én letten op veiligheid en duurzaamheid. We doen alles vanuit de gedachte absolute kwaliteit te willen leveren. Lees hier wat onze opdrachtgevers zeggen. 

BEKIJK ONS PORTFOLIO Contact

Ervaren standbouwers

Ervaren standbouwers

Het team van KOPexpo is jong van geest, maar heeft een schat aan ervaring. Bij ons geldt afspraak is afspraak en we zijn van mening dat het beste resultaat alleen bereikt kan worden door open, heldere en cleane communicatie. In combinatie met vakmanschap natuurlijk. Het team van KOPexpo werkt als een geoliede machine samen en dat levert rust en kwaliteit op.

ONTMOET ONS TEAM