Versturen...

Neem contact op

x

Welkom!

Voel je welkom!

Voel je welkom!

KOPreclamemakers, de creatieve broer van KOPexpo en alleskunner op het gebied van communicatie. Onze samenwerking garandeert jou het beste resultaat. Het houdt namelijk niet op bij het bouwen van een beursstand. Dan begint het pas. Want hoe zorg je dat de deelname aan een beurs succesvol wordt? Daar weet KOPreclamemakers alles van. En hoe staat het met de rest van de communicatie binnen jouw bedrijf? Een groot team van creatievelingen doet niets liever dan zorgen dat jij met KOP en schouders boven de markt uitsteekt. Ons uitgangspunt daarbij? We doen het goed of we doen het niet.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor meer informatie of maak een afspraak.

Waarde toevoegen

Waarde toevoegen

KOPreclamemakers voegt waarde toe. Dit klinkt leuk, maar wat betekent dat? Wij hebben voor jou een niet te weigeren voorstel. Deelname aan een beurs is namelijk een grote investering. Maar wat levert het nu eigenlijk op? KOPreclamemakers maakt dit inzichtelijk. Meten is tenslotte weten!

What’s in it for you?

What’s in it for you?

KOPreclamemakers is niet zomaar een reclamebureau. Als broertje van KOPexpo leggen wij vooral de focus op stijging van jouw omzet. Onze acties zijn gericht op het vergroten van het aantal leads op de beurs. Meer leads betekent meer omzet, winst en rendement. En dat is wat je wilt. Toch…?

Voor iedereen

Voor iedereen

Bij KOPreclamemakers voelt iedereen zich thuis. Of je nu een groot bedrijf hebt of wat kleiner bent, wij zorgen voor een voorstel op maat. Door een grote flexibele schil van specialisten passen wij ons aan op iedere vraag. Laagdrempelig met een knipoog zijn hierbij de sleutelwoorden.

Hoe doen we dat?

Hoe doen we dat?

Ontzorgen

KOPreclamemakers heeft de term ‘ontzorgen’ tot een kunst verheven. Wij doen alles en we doen het goed. Sterk vakmanschap, uniformiteit en veel ervaring zorgen voor de perfecte invulling van de opdracht. Dit is een grote belofte, maar we lopen niet naast onze schoenen. Wij maken deze belofte waar zodat jij je volledig kunt richten op de ontmoeting met jouw klant. 

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Bij KOPreclamemakers heb je één vertrouwd aanspreekpunt die bekend is met jouw bedrijf. Dat betekent korte lijnen en alles wordt snel en goed geregeld.