Versturen...

Neem contact op

x

Inrichting

Welkom op de stand

Welkom op de stand

Bij het ontwerpen van de stand hebben we hier al over nagedacht. Signing en beeldmateriaal worden meestal op een later moment bedacht. Deze onderdelen zijn echter essentieel om de boodschap die je uit wilt dragen kracht bij te zetten. Ten slotte heb je natuurlijk nog je eigen mensen én hostessen om met de bezoekers in contact te komen. De hostessen zorgen voor een hartelijk ontvangst op je stand als het beursteam druk is met andere bezoekers. Wij denken graag mee over de juiste mensen op je stand of trainen je standbemanning.

  Meer over Beurstraining

Persoonlijke stand

Persoonlijke stand

Heb je bepaalde items die je graag mee wilt nemen? Laat het ons weten. Wij stemmen een en ander dan af met de inrichting. Alles om ervoor te zorgen dat jouw stand voldoet aan alle wensen en goed opvalt!

Wil je sparren over de inrichting of activatie rondom je aankomende beurs? Neem dan contact met ons op, we ontmoeten je graag!

Contact

Referenties

Referenties

“De laatste jaren hebben wij altijd succesvol samengewerkt met KOPexpo voor onze deelname aan In-Cosmetics. Creatieve designs, kwaliteit standbouw, duidelijke communicatie en enthousiasme zijn allemaal aanwezig. Wij zijn dan ook overtuigd om nu ook voor de ECS samen te gaan werken en alles binnen één club onder te brengen. Wij raden KOPexpo absoluut aan!”

Vincent Bembaron - Operation Manager Europe Sudarshan

Alle referenties