Versturen...

Neem contact op

x

Design

Ons creatieve hart slaat op hol

Ons creatieve hart slaat op hol

Onze studio is het creatieve hart van de organisatie. Zij zijn in staat om een gespreksverslag te vertalen naar een fantastisch standontwerp. Hoe ze dat doen? Kort nadat het gesprek tussen de klant en de accountmanager heeft plaatsgevonden krijgt het creatieve team een briefing. Op basis van de beschikbare informatie, het gevoel dat zij bij het bedrijf hebben, de wensen van de klant én hun eigen creatieve ideeën maken zij een eerste schets.

Van niets naar een waanzinnig standdesign

Van niets naar een waanzinnig standdesign

Deze eerste schets wordt besproken met de accountmanager en wordt vanuit verschillende kanten bekeken en van commentaar voorzien. Wanneer de schets is goedgekeurd kan de studio verder. Zij maken het uiteindelijke ontwerp inclusief een technische tekening. Hierbij wordt rekening gehouden met de technische details die de verschillende beurzen met zich meebrengen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw aankomende beurs te bespreken.

neem contact op

Een presentatie van de werkelijke stand

Een presentatie van de werkelijke stand

De schets én de technische tekening samen komen tot leven in een 3D standdesign. Dit geeft een perfect en waarheidsgetrouw beeld van de uiteindelijke stand. Het is nog nét niet mogelijk om er zelf doorheen te lopen… De accountmanager staat in de startblokken om dit fraaie 3D ontwerp, samen met de offerte te presenteren aan de klant. Spannend, maar altijd heel leuk om te doen! Eenmaal akkoord op het ontwerp en de offerte? Dan kunnen we gaan bouwen.

Realisatie  Portfolio