Versturen...

Neem contact op

x

Begeleiding & advies

Wat wil jij bereiken?

Wat wil jij bereiken?

Beursdeelname staat in het teken van ontmoeten. Om de deelname zo succesvol mogelijk te maken is het verstandig goed na te denken over het soort stand. Wie wordt je bezoeker? Nieuwe klanten of bestaande relaties? Welke band heb je met deze doelgroep? Wat wil je laten zien op de beurs? Allemaal vragen die leiden tot het antwoord op de belangrijkste vraag: met welk doel staan jullie daar?

Als het niet je dagelijks werk is kan dit lastig zijn. Laat dit nou zijn waar ons bloed sneller van gaat stromen! Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Het beste uit jezelf halen

Het beste uit jezelf halen

KOPexpo is een expert op dit gebied. Samen bespreken we welke mogelijkheden er zijn. Heb je nog niet voor ogen wat je wilt? Geen probleem, door onze ervaring kunnen wij aan de hand van richtlijnen een uniek ontwerp voor je opstellen. Dit doet ons creatieve team aan de hand van het gespreksverslag dat de accountmanager na afloop van het gesprek heeft gemaakt. Ons doel is helder: wij willen bedrijven laten zien hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen tijdens een beurs. Dit doen wij niet alleen door de mooiste stand te presenteren, maar ook door mee te denken over de rest. Wij begeleiden en adviseren.

neem contact op

Samen staan we sterker

Samen staan we sterker

Dit doen we overigens niet alleen. Voor alle randzaken die een beurs succesvol maken, zoals kleding, uitnodigingen, gadgets en training hebben wij de beste partners geselecteerd. Deze stellen we desgewenst graag aan je voor.

Benieuwd hoe nu verder?

Benieuwd hoe nu verder?

We hebben elkaar ontmoet. Je weet wie we zijn en wij weten wie jij bent. Wie je doelgroep is en wat je wilt bereiken. Kortom; wat ons te doen staat. Ben je benieuwd naar het verdere traject? We nemen je graag even mee.

 

Referenties

Referenties

“Na een succesvolle eerste samenwerking was de keuze voor een volgende beurs snel gemaakt. Het bedrijf KOPexpo, de medewerkers, het concept én de persoonlijke aandacht maken het totaalplaatje compleet en onderscheidend. Een goed voorbeeld was het ter beschikking stellen van de beursapp. Een gebruiksvriendelijk en snel middel om bezoekersgegevens te registreren en de follow up vast te leggen. Hierdoor konden we na afloop van de beurs snel anticiperen op gemaakte afspraken en onze beloftes waarmaken. Top!”

Caroline van der Vis - Marketing & Communicatie Technotape

Alle referenties