Versturen...

Neem contact op

x

Beursconcepten

Begeleiding & advies

Begeleiding & advies

Wat wil jij bereiken?

Beursdeelname staat in het teken van ontmoeten. Om de deelname zo succesvol mogelijk te maken is het verstandig goed na te denken over het soort stand. Wie wordt je bezoeker? Nieuwe klanten of bestaande relaties? Welke band heb je met deze doelgroep? Wat wil je laten zien op de beurs? Allemaal vragen die leiden tot het antwoord op de belangrijkste vraag: met welk doel staan jullie daar?

Lees meer

Design

Design

Wensen komen tot leven

Onze studio is het creatieve hart van de organisatie. Zij maken op basis van de beschikbare informatie, de wensen van de klant én hun eigen creatieve ideeën een eerste schets. Vervolgens wordt een technische tekening gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met alle technische details die de beurzen met zich meebrengen. Zijn beide tekeningen naar tevredenheid? Dan wordt het uiteindelijke ontwerp gemaakt en komen wensen tot leven!

Lees meer

Realisatie

Realisatie

Klaar voor de start

Wanneer wij ‘GO’ horen, vliegen we uit de startblokken. Klaar om het definitieve ontwerp daadwerkelijk te realiseren. In de werkplaats worden de nodige voorbereidingen getroffen en het productieteam houdt het hele project samen met de aangewezen projectmanager nauwlettend in het oog. Wanneer de stand gemaakt en opgebouwd is, is het tijd voor de oplevering. Hét moment waar je reikhalzend naar uit hebt gekeken. Toch?

Lees meer

Inrichting

Inrichting

Sfeervol of modern?

Om bezoekers naar je stand te ‘trekken’ is het belangrijk dat niet alleen de stand zelf opvalt, maar dat er ook over de inrichting en de communicatie met de bezoeker is nagedacht. De eerste indruk is belangrijk. Om die reden denken wij ook graag met je mee over de standinrichting.

Lees MEER

Beurstraining

Beurstraining

De eerste indruk

De stand is klaar! De stand en de inrichting zijn perfect op elkaar afgestemd. Evenals de muziek en de catering. Nu de mensen nog. Hoezo? We horen het je denken. Dat kunnen toch gewoon eigen medewerkers zijn? Jazeker. Graag zelfs! Maar medewerkers die normaliter de dag achter hun pc doorbrengen zijn niet per definitie geschikt als ‘standbemanning’. Een belangrijk punt van aandacht dus!

Lees meer