Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Content marketeer Lotte

About: content marketeer Lotte

Een nieuw gezicht! Sinds april 2018 ben ik, Lotte, werkzaam als content marketeer bij KOPexpo. Ik ben 21 jaar en woon in het mooiste dorp van de veluwe: Voorthuizen! Ik was op zoek naar een organisatie waar veel creativiteit in zit, waar het écht draait om de klant en naar een uitdagende functie om mijzelf verder te ontwikkelen. Nou, dan zit je bij KOP wel goed. Het team is erg gedreven en alle neuzen staan dezelfde kant op. Van het ontzorgen van de klant tot het maken van de mooiste stands. Hier wordt hard gewerkt! 

 

Standbouw: een hele wereld op zich

De wereld van standbouw, shop-in-shop en interieur is veel groter dan ik dacht. Wereldwijd kiezen bedrijven voor dit marketingkanaal, om zo te werken aan hun klantbinding, het generen van leads of het laten zien van een bepaald product. Allemaal willen ze het beste uit hun beursdeelname of interieur halen. KOPexpo kan ze daar mee helpen.

OPEN KANTOOR

Wanneer je bij KOP binnenloopt zie je direct aan het kantoor dat hier mensen met verstand van interieur werken. Een grote, open ruimte met mooie werkplekken én goede koffie! Loop je naar beneden, dan kom je midden in de werkplaats terecht. Hoe mooi is het om te werken bij een bedrijf waar je letterlijk te zien krijgt waar je voor werkt? Dat geeft denk ik veel voldoening en een boost om de volgende keer nóg mooiere ontwerpen te maken.

Mocht je me niet bij KOP zien dan kan je me tegenkomen als zangeres bij The Fields. Ook speel ik graag een potje korfbal op zaterdag (met daarna een drankje aan de bar), ben ik met vriendinnen of maak ik m’n familie en vriend in met 30 seconds.

Dit ga ik doen bij KOP:

Ik ga me bij KOP bezighouden met het optimaliseren van de website, het schrijven van blogs, het opzetten van een goede content strategie en nog veel meer. Anno 2018 kan je jezelf onderscheiden door net dat extraatje aan de klant mee te geven door middel van een goede whitepaper, handige tips en tricks of een effectieve online chat. Op deze manier laten we zien dat we er meer dan 100% zijn voor alle exposanten.

it's all about the customer!

Ik kijk er naar uit om veel van collega’s en van jou, onze online bezoeker, te mogen leren! Dus mocht je iets opvallen op de website, bekijk je op Instagram liever kattenplaatjes dan het gezicht van onze collega of wil je graag dat Teun over zijn leven als kantoorhond gaat vloggen? Laat het mij dan vooral weten. Je kan mij altijd bereiken op lotte@kopexpo.com

 

Wil je niets missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefchev