Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

KOPexpo hoofdsponsor VANECK Racing

Het heeft even even geduurd maar we mogen het nu eindelijk van de daken schreeuwen. KOPexpo is hoofdsponsor van mountainbike-held Jeroen van Eck en zijn eigen team! Dit jaar gaat hij voor goud tijdens de Mountainbike Eliminator World Cup. En wij gaan met hem mee. 

KOPexpo hoofdsponsor van Eck Racing mountainbike team

Wie is Jeroen van Eck?

Jeroen is 24 jaar,  meervoudig Nederlands Kampioen, winnaar van de Europese titel in 2015 en heeft de ambitie om te mountainbiken op wereld niveau. In 2017 heeft Jeroen besloten om zijn Hbo-opleiding technische bedrijfskunde te combineren met zijn passie mountainbiken om zo een aantal jaren professioneel deel te kunnen nemen aan wedstrijden op wereldniveau. 

Naast zijn fulltime baan als mountainbiker staat hij graag achter de Green Egg te kokkerellen en besteed hij zijn tijd met vrienden en familie het liefst rondom de eettafel.

Wat is zijn doel?

Om dit te bereiken is hij dit jaar zijn eigen team gestart: VANECK Racing. Zijn  visie met dit team is het opbouwen van een basis waaruit een zelfstandig draaiend professioneel team met renners van wereldniveau kan voortkomen. 

De komende drie jaar staat voor Jeroen volledig in het teken van professioneel mountainbiken. Hij is vastberaden om alles uit zijn carrière te halen, en gaat daarom voor goud op de World Cup wedstrijden aankomend jaar. 

Mountainbiking_kopexpo_sponsor_vaneck_racing

KOPexpo hoofdsponsor VANECK RACING 

Marius, CEO KOPexpo: 'We zijn enorm trots dat we Jeroen’s hoofdsponsor mogen zijn in zijn reis naar de top. Vanaf het eerste moment dat we hem spraken over zijn doel hadden we het gevoel dat we hier deel van wilden uitmaken. Niet alleen omdat we zelf ook graag fietsen, maar vooral omdat zijn visie en doelstellingen haast één op één naast die van ons te leggen zijn. Die sterke motivatie, bewustwording, kwaliteit en continue verbetering door zelfreflectie, dat is wat ons verbind. Hopelijk kunnen we elkaar niet alleen versterken in het behalen van onze doelstellingen, maar ook van elkaar leren. En bovenal gaan we enorm genieten van de reis er naartoe.'
 

Waarom KOP?

Jeroen: ''Marius (CEO KOPexpo) is een belangrijk persoon geweest in de opstart van mijn eigen team. De ideeën en ambities die ik eind vorig jaar presenteerde vielen gelijk in goede aarde. Dit heeft mij vertrouwen gegeven. Ik kan als topsporter een toegevoegde waarde zijn voor het bedrijfsleven. Vanaf dat moment is alles heel snel gegaan. Het team ontwikkelde zich snel, ik ontwikkelde mij snel en al gauw stond daar een mooie basis voor de toekomst.
 
Ik ben trots om onderdeel te zijn van KOP. Het is een ondernemend, ambitieus, sportief bedrijf waar ik zelf ook van kan leren. Ik kijk uit naar deze samenwerking en ben meer dan ooit gedreven om het allerbeste uit mijn sport carrière te halen!
 
Samen #aanKOP! 
 

Op de hoogte blijven?

We zullen Jeroen op de voet volgen in zijn avontuur naar de top. Volg KOPexpo op facebook,instagram en twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en updates rondom mountainbiken en standbouw
 

Bekijk hier het filmpje van Marius en Jeroen

 
 

Vond je dit interessant?
Krijg de nieuwste blogs iedere maand eenvoudig via e-mail.

Ja, inspireer mij!chev