Belimo grote winnaar VSK 2018!

Rowan van der Veen
12-02-2018

Afgelopen week heeft Belimo de prijs in ontvangst mogen nemen voor de mooiste stand en beste communicatie op de VSK. Zowel de directie als de bezoekers van de Jaarbeurs vonden het ‘een fantastisch en in het oogspringend ontwerp’.

 

Belimo_Kopexpo_VSK-next_small

 

De stand moest vakmanschap en marktleiderschap uitstralen. Om dit resultaat te bereiken is gekozen voor een hoge stand met een unieke vormgeving. Voor deze vormgeving is de huisstijl van Belimo als uitgangspunt genomen. De twee strepen in het logo zijn inspiratie geweest voor de opvallende oranje eyecatchers die aan weerszijden van de stand staan. Ook de ronde vormen van het logo komen weer terug in het ontwerp.

Uiteraard heeft de invulling van de stand en de hele communicatie tijdens de beurs ook bijgedragen aan het in de wacht slepen van de prijs.

‘Ons succes hebben wij te danken aan onze relaties die niet alleen onze producten hebben afgenomen maar die ons keer op keer inspireren om met nieuwe baanbrekende innovatieve oplossingen te komen.’

 

Belimo_vsk_kopexpo_standbouw-next_small

 

Belimo geeft trainingen op maat middels het ‘Train de Trainer’ concept aan o.a. leraren van technische scholen, inregelbedrijven en adviseurs.

‘Wij voelen ons als marktleider verplicht om kennis over te dragen aan de opkomende generatie en een brug te slaan tussen theorie en de arbeidsmarkt. Hier is vorig jaar al aansluiting gevonden tussen de school ROC Aventus en verschillende andere technische scholen. Om die reden waren er studenten van ROC Aventus aanwezig op de stand die Belimo vergezelden om verdere ervaring in de praktijk op te doen.’

Belimo kijkt met trots terug op een mooie editie van de VSK. 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Rowan van der Veen
Door Rowan van der Veen Online marketeer

Continu op zoek naar ontwikkelingen op het gebied van technologie, data en duurzaamheid die het team van KOP kan toepassen binnen hun projecten.

Ook interessant voor jou