Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Dit is 10 jaar KOPexpo

Dit jaar bestaat KOPexpo 10 jaar. Van een klein bedrijf met grote plannen naar een professionele organisatie met, tja, nogsteeds grote plannen. Hoe heeft KOPexpo zich in deze 10 jaar ontwikkeld? Hier lees je een paar van onze mooiste, leukste en belangrijkste momenten.

KOPexpo bestaat 10 jaar

2007

Na jaren van standbouwen besloten Ed Kamp en Marius Bos om zelfstandig aan de slag te gaan. Ze wilden zich onderscheiden door échte kwaliteit te leveren en meer te doen dan alleen beursstands ontwerpen en bouwen: ze wilden organisaties verder helpen door beurzen in te zetten als een marketingtool voor het genereren van new business. Eind 2007 richtten zij KOPexpo op. 

2008

Om de plannen van Marius en Ed te realiseren was er een pand nodig. Dit pand vonden ze al snel in Apeldoorn. Ze lieten er geen gras over groeien: vanaf de eerste week was KOPexpo al operationeel. Samen met een trotse makelaar poseerden zij in de infotorial van het Driesteden Business Magazine. 

Ed Kamp en Marius Bos openen KOPexpo

2009

In 2009 komen Ed en Marius in contact met de eerste grote namen, waaronder Honda. De mannen maken het eerste ontwerp voor de motorbeurs, welke ze later toch besluiten uit te besteden. Het contact met Honda blijft en zal later nog veel mooie projecten voortbrengen (zie foto). 2009 is ook het jaar dat Marius besluit om uit de zaak te stappen in verband met persoonlijke ingrijpende gebeurtenissen. Ed neemt de voortgang van het bedrijf op zich.