Deze week: 6 stands op 4 beurzen!

Rowan van der Veen
24-11-2017

Deze week starten vier belangrijke beurzen in Europa: de Food Ingredients (FI) in Frankfurt, de Intermodal in Amsterdam, de SPS IPC Drives in Nurnberg en de Logistica in Utrecht. Veel om naar uit te kijken dus. Onze jongens hebben het weer voor elkaar gekregen: ze bouwden 6 stands in één weekend. Dit is een overzicht van de projecten die zijn gerealiseerd.

 

Vandemoortele

Dit van origine Belgisch bedrijf heeft een breed scala aan voedingsproducten in hun assortiment: van bakkerijproducten tot culinaire oliën en vetten. Tijdens de FI presenteren ze hun nieuwste innovatie aan het publiek: Baker's Pure Gold. Nieuwsgierig? Bezoek ze deze week op de FI op stand G77, hal 9.

 

Vandemoortele_kopexpo_standbuilder_exhibition-next_small

 

Meelunie

Nederlandse naam, maar internationaal bereik. Meelunie is wereldwijd leverancier van zetmeel, zoetstoffen en plantaardige eiwitten voor de food en non-food industrie. Deze editie van de FI zijn ze te vinden op stand 08.0C10 met een breed scala aan producten zoals maïsglutenmeel, maïszetmeel en chrysstalline fructose.

 

Meelunie_Kopexpo_Standbouw_Meelunie_Fi_2017_def-next_small

 

Aan de Stegge

Op zoek naar een betrouwbaar en innovatieve partij voor de realisatie van een bedrijfshuisvesting? Bezoek het enthousiaste team van Aan de Stegge op de Logistica in Utrecht en kom alles te weten over hun diensten. Je vind ze op stand 02.A018.

 

Ads1-next_small

 

VIKA

Vika weet wat echte smaak is. Ze zijn makers van stocks en glaces en professionals in kaasingrediënten. Tijdens de FI Europe zal Vika hun assortiment aan producten presenteren aan de voedingsindustrie. Ontmoet hun team op stand 0C5 in hal 8.

 

Vika_kopexpo_standbuilder_exhibitions-next_small

 

Bakker Magnetics

Of u nu kantoormagneten of een rotorassemblage voor windturbines nodig hebt, de stand van Bakker Magnetics is deze week the-place-to-be. Bakker Magnetics is gespecialiseerd in customized magnetische oplossingen in alle soorten en maten. Tijdens de SPS IPC Drives zijn ze te vinden op stand 655 in hal 1.

 

Bakker_magnetics_kopexpo_standbuilder_exhibitions-next_small

 

Smith Group

Smith Group bestaat uit 6 bedrijven die diensten aanbieden variërend van koelcontainer onderhoud tot het importeren van bekende golfmerken voor de Benelux. Voor de Intermodal hebben ze al hun relaties uitgenodigd om iets te komen drinken in de stand (nr. D20), die toch wel verdacht veel wegheeft van een gezellig bruincafé.

 

smithgroup_kopexpo_exhibitions_standbuilder-next_small

> Meer projecten bekijken? Klik hier

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Rowan van der Veen
Door Rowan van der Veen Online marketeer

Continu op zoek naar ontwikkelingen op het gebied van technologie, data en duurzaamheid die het team van KOP kan toepassen binnen hun projecten.

Ook interessant voor jou