8 beurs giveaways & relatiegeschenken waar klanten wel blij van worden

Linda Scholte
06-11-2017

Giveaways en relatiegeschenken hebben altijd al een grote rol gespeeld tijdens beurzen en evenementen. De juiste giveaways triggeren voorbijgangers en zorgen voor exposure na de beurs. Toch slaan veel bedrijven de plank mis en belanden de giveaways direct na de beurs in de lade of prullenbak. Zonde en niet nodig. Tijd voor de nieuwe generatie giveaways! Deze nieuwe generatie giveaways heeft een aantal dingen gemeen: ze zijn duurzaam, handig en bij voorkeur ook nog gezond. Tijd om het stoffige imago af te schudden met 8 items die jouw beursbezoekers wél mee naar huis nemen.

 

Duurzame waterflessen

Plastic waterflesjes zijn steeds vaker een no-go tijdens een beurs. Tegelijkertijd zie je de populariteit van duurzame waterflessen enorm toenemen. Denk hierbij aan Doppers of Bobble flessen. Deze waterflessen zijn in allerlei kleuren te verkrijgen en kunnen ook worden bedrukt. Een leuk voordeel is dat deze flessen vaak worden meegenomen worden naar het kantoor, ideaal voor extra exposure na de beurs.

 

Katoenen Tassen

Je kent ze inmiddels vast wel: beige tasjes met een simpele of grappige print. Deze katoenen tasjes zijn een ideale vervanger voor de ouderwetse plastic tasjes die veel gebruikt worden tijdens beurzen. Na de beurs kunnen ze prima door voor hippe boodschappentas of schoudertas. Geef ze mee als relatiegeschenk of geef ze als giveaway bij het invullen van een vragenlijst. Genoeg keus!

 

Zakjes notenmix

Nederland eet steeds gezonder. Kleine zakjes met noten, stukjes chocolade en gedroogd fruit zijn daarom perfect om uit te delen tijdens de beurs. Neem bijvoorbeeld de leuke snackzakjes van Biteswelove. Compact, lekker en gezond. Kortom: succes gegarandeerd! 

 

Custom oordopjes

Heeft jouw organisatie ook een heel eigen geluid? Dan is er geen betere giveaway dan custom oordopjes. Een groot deel van de Nederlanders gebruikt ze dagelijks en het zijn dan ook heel gewilde items. Daarnaast zijn ze makkelijk te customizen door simpelweg de buitenzijdes van de oordopjes te voorzien van je logo. En voor de sportieve doelgroep kies je natuurlijk voor sport oordoppen. 

 

Sokken

Het mag weer! Gekke, opvallende en grappige sokken onder je zakelijke outfit. Wil je alles uit de kast trekken? Steel dan letterlijk de show op elke beurs en geef je bezoekers een paar branded sokken. Een ding is zeker: je zal niet snel meer vergeten worden.

 

Custom koffiemokken

Het klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar we spreken uit ervaring: mooie koffiemokken vallen altijd in de smaak. En omdat een koffiemok ook erg handig is zullen ze nog jarenlang terug te vinden zijn bij jouw relaties in huis of op kantoor. Reken maar dat ze jouw bedrijfsnaam niet meer vergeten.

 

KOP - Mok-1

 

Chefpops

We hebben ze pas geleden ontdekt maar ze zijn nu al een hit. Chefpops zijn handgemaakte lolly’s met eerlijke ingrediënten als echte koffie, vanille, chocolade en karamel. Ze zijn speciaal gemaakt voor volwassenen en met één lolly doe je maarliefst 15 minuten. Een originele en ideale giveaway om je klanten en relaties mee te verrassen op de beurs.

 

Seizoensproducten

Paraplu’s in de herfst, badhanddoeken in de zomer, mutsen in de winter: deze items doen het altijd goed. Met name omdat mensen deze items graag gebruiken in deze seizoenen. Plaats je logo op de items, of nog beter: voeg er een pakkende tekst of een grappige afbeelding aan toe om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsnaam blijft hangen bij iedereen die naar jouw giveaways kijkt. 

 

Aan KOP!

Wist je dat wij, naast je beursstand, ook je giveaways kunnen verzorgen? Geen 13-in-een-dozijn giveaways, maar precies afgestemd op jouw doelgroep en helemaal in lijn met je huisstijl en eventuele beurscampagne. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Linda Scholte
Door Linda Scholte

Meer weten over Linda? Bekijk dan haar persoonlijke pagina.

Ook interessant voor jou