Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Zó behaal je meer gekwalificeerde beursleads

Nederland kent een grote verscheidenheid aan beurzen en netwerkevenementen. Wanneer je als bedrijf besluit om deel te nemen aan een beurs dan heb je een belangrijke stap genomen. Namelijk de stap om je bedrijf te laten groeien door in contact te komen met potentiële klanten. Maar hoe verzamel je beursleads als je hebt besloten op een beurs te gaan staan? 

Deelnemen. En dan?

Met een goed vormgegeven stand en de juiste informatievoorziening kom je al heel ver. Jouw doelgroep loopt door de paden en wellicht ook langs jouw stand. Toch is er vaak meer nodig om die doelgroep de stand óp te krijgen. Dit is vaak net hetgeen wat onderschat wordt. 

Uit onderzoek blijkt namelijk dat meer dan 90% van alle bezoekers over de beurs loopt zonder aangesproken te worden. Zonde, want als exposant mis je daardoor de kans om in gesprek te gaan met potentiele klanten en relaties.

Hoe maak je dan het verschil?

Het antwoord op de vraag: ‘’hoe verhoog ik het aantal gekwalificeerde beursleads tijdens mijn beursdeelname?’’ Is dus niet lastig te beantwoorden. Hoe meer mensen je stand bezoeken, hoe meer mensen je spreekt. De kans is groot dat je de beurs eindigt met een hoger aantal gekwalificeerde leads.

Zo dus.

Bij KOPexpo helpen we je om deze manier van het verzamelen van gekwalificeerde beursleads eigen te maken. We leren je om effectief mensen aan te spreken en te kwalificeren. Ook leren we je hoe je een gunfactor kan opbouwen om meer uit je gesprekken te halen. Bovenal leren we je om het echte verschil te maken door jezelf te zijn. Want alleen jij weet hoe je passanten op een juiste manier moet aanspreken. Jij weet wat er speelt in de wereld van jouw klant, jij weet hoe je echte interesse moet tonen en wat zijn/haar behoeften zijn. Na een training weet je precies hoe je dit kan vertalen naar een concrete vervolgstap. Namelijk het maken van een bezoekafspraak, of zelfs het schrijven van een order. Want pas dan heb je jouw doel bereikt! 

KOP's beurstraining

We trainen in kleine groepjes van ongeveer 5 deelnemers om zo effectief mogelijk te kunnen trainen. De trainingen worden volledig afgestemd op het deelnemende bedrijf, de doelgroep en het type beurs. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar info@kopexpo.com of bel ons op 055-5336481.