Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Tussenstand versus hoekstand

Een van de eerste dingen die worden gevraagd tijdens je inschrijving voor een beurs is de gewenste standlocatie. De plaats van je stand op een beurs kan invloed hebben op de aanloop van beursbezoekers. Het kiezen van de juiste plek is dus een belangrijke beslissing. De twee meest voorkomende keuzes zijn een hoekstand en een tussenstand. Maar welke kies je nou?

Tussenstand

De tussenstand, ook wel rijstand genoemd, is de meest voorkomende standruimte op beurzen. Doordat dit type beursstand één open zijde heeft vraagt het extra activiteit van de standbemanning om aandacht te trekken van passerende bezoekers. En aangezien je extra op wilt vallen naast je twee buren is het belangrijk dat je in de ontwerpfase rekening houdt met je standtype. Het hebben van 3 wanden heeft ook een groot voordeel, je hebt immers 3 wanden om te gebruiken voor slogans, schermen en meubels.

Bekijk de tussenstand van Oceanteam hier.

Hoekstand

Een ander veel voorkomende standtype is de hoekstand. Deze bevindt zich, net als een hoekhuis, aan het einde van het pad. Dit type stand is aan 2 zijden voorzien van een wand en oogt daardoor vaak opener dan een tussenstand. Je kunt aan 2 zijden bezoekersverkeer opvangen. Hierdoor is het meestal makkelijker om veel bezoekers te trekken. Doordat de andere twee zijden gesloten zijn heb je nog alle ruimte voor bijvoorbeeld een berging of een grote visual. Een hoekstand is over het algemeen gewilder dan een tussenstand, daarom ligt de prijs per m2 vaak hoger. Dus wanneer je een hoekstand wilt reserveren kan je er maar beter snel bij zijn. Ze zijn vaak als eerst weg.

Aan KOP!

Wil je meer informatie over het kiezen van een standlocatie of wil je meer weten over alle verschillende typen beursstands? Klik dan hier.
Op zoek naar meer informatie over het traject van ontwerp tot realisatie en alles waar we u bij kunnen helpen? Lees dan vooral verder over onze beursconcepten.